Title

הפסקת אוכל

פורום לבישול ומתכונים • תזונה בריאה • וכל מה שקשור למטבח ואוכל.
מנהלות הפורום: ה. בקר, רוחי בלבוחי

מאמרים אחרונים באתר

בהשראת הפורום המקסים כאן,
הכנתי לאחרונה חלות מאפה בית.
זכיתי גם להפריש חלה בכל פעם.

את המתכון והטיפים לקחתי מהאשכול של
@רוחי בלבוחי ואת אופן הקליעה וסוג תכנית האפיה, מסרטון ההדרכה לקליעה מ4 רצועות של @ה. בקר

אפיתי בתבניות אובאליות ייעודיות לחלות.

המרקם והטעם יצאו משובחים ממש!

דבר אחד לא מצליח לי, החלות מתפרקות במרכזן. גם בקליעה יוצאות לי חלות שההתחלה שלהן רחבה ויפה אבל הסוף דק, וכך באמצע הן גם לא מאד גבוהות, למרות שבקצוות שלהן הן כן תופחות נהדר.

מי יכולה להבין מה הבעיה ולחשוב על עצה לפתרון?

תודה מראש.
  • תודה
Reactions: רוחי בלבוחי1 //
19 תגובות
IMG_8262.JPGIMG_8261.JPGIMG_8269 copy.jpg
מתכון מושלם לקאפקייק קל להכנה בקערה אחת! נימוחה ורכה במיוחד לילדים ולא מתפוררת!
אחרי חיפוש מצאתי את המתכון המהמם הזה באתר
ההוא(יצא לי 12 קאפקייס)
3 כוסות קמח
1.5 כוס סוכר
4 כפיות א. אפיה
1.5 כוס חלב (השתמשתי בסויה וניל)
1 כוס שמן
2 כפיות מיץ לימון (מוסיף לאווריריות-לא מורגש אחרי האפיה)
2 כפיות וניל
1 כפית מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס מריר
לערבב בקערה את היבשים ולהוסיף את יתר החומרים
לערבב בעדינות לא מדי הרבה זמן
לאפות על 180 מעלות כ20-15 דק'

מוסיפה טיפ שלי: כשאני מכניסה את הבלילה לתבניות אני משתמשת בשקית זילוף גדולה יותר קל ועבודה נקיה
הצלחות!:love::love:

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה