ייעוץ משכנתאות

שאלות דיונים והתייעצויות בענייני משכנתאות.
מנהל הפורום: הון ובית

מאמרים אחרונים באתר

שלום חברי המלומדים :)

כחחכח....

אני ממש כעת במצב של לקיחת משכנתא.
אני ב"ה יודע מה עלי לעשות, ופחות או יותר מסתדר בכוחות עצמי.

ולכן, לשלם ליועץ משכנתא, לע"ע לא רלוונטי.

בכל אופן, מכיון שרבו בעלי הניסיון בתחום, שמרשים לעצמם לעשות פה יומיום חסד חינמי, וללא כל תמורה, ארשה לעצמי גם, לצאת בבקשה חצופה מידידיי:

אנא - אם בפיכם טיפים שמאוד חשובים לי לדעת, אל תחסכו מאיתי.

את הבסיס אני יודע.

-להגיש בקשה באונליין ממס' בנקים.
-לקבוע פגישה בכל אחד מהם בסניף.
-להגיש את המסמכים הרלוונטים.
-להתמקח.
-לדאוג לשמאות.
-להשיג עוד מסמכים רלוונטים.
-לחתום.
-לבצע...

אני יודע שעל הנייר זה נראה יותר קל, אך במציאות, זה לא תמיד כך.
ולכן אשמח לטיפים ממוקדים בשאלות רבות ומגוונות
כגון:
איזה בנקים הכי תותחים ב:
*ריביות נמוכות
*תנאים גמישים (לא כ"כ נצרך, אך ניחא..)
*זריזות.
איזה תמהיל מומלץ יותר:
*מל"ץ (איזה תקופה?)
*פריים.

בקיצור אל תחסכו.

ו..
בקשה קטנה - אם למי מכם, מין מדריכון פרקטי, שיוכל לסייע לי, אל תחסכו ממני.
עוד בקשה חצופה: אם מישהו יכול לסייע לי באופן פרטי, בתשלום נמוך יותר מהסטנדרט, שיהיה לי שווה לשלם על זה, אשמח שיידע אותי.

בתודה ובסליחה:
ידידכם, אם לוא יגיד.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה