פורום אמנות ויצירה

הפורום עוסק בכל מה שקשור לאמנות החזותית, הפלסטית והשימושית.
כאן המקום לשיתוף ויעוץ בענייני יצירות צורפות, פיסול, כיור, תפירה וסריגה, פסיפס, חריטה, עיצוב מוצר, סקראפ ועוד ועוד
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

הבית הזה מצטרף לסדרה של המיניאטורות שבעלי מכין בזמנו החופשי..
(
http://www.prog.co.il/threads/מיניאטורה-סט-חמישה-חומשי-תורה-ותהילים.324219/

http://www.prog.co.il/threads/מיניאטורה-2-ספרייה.325068/ )

והפעם עם המון אילתורים.
הדוד שמש - מחק של עיפרון
העציץ בכניסה לבית, ראש של צבע פסטל
ברז השקיה מאחורי הבית - סיכת ביטחון 'מעוקמת'
צינור השקיה - חוט של אוזניה שתם זמנה..
נורות בחצר - חרוז פנינה על סיכת סבתא
העץ - הגזע מענף מזדמן והצמרת מפונפונים צבועים

1212.JPG
3434.JPG
5656.JPG
7878.JPG
99.JPG
בהמשך לאשכול הזה
http://www.prog.co.il/forum/פורום-אמנות-ויצירה/4973104-יצירה-לבנות-סמינר

חשבנו ללכת על יצירה של ליפוף חוטי רקמה על מסמרים
אני מעלה דוגמאות להשראה למי שמעונינת
(התמונות של הקישוט סוכה הם מאחת הניקיות כאן והשאר מפינטרסט מהתקופה שהיה פתוח בנטפרי אנלי מושג מי היוצרת ועימה הסליחה)

אבל רוצה לברר איתכן עוד כמה דברים:

1) אני זקוקה לתמונות נוספות להשראה ברמה גבוהה כדי שיהיה לכל אחת כיוון על מה ללכת ואת מה שהיא אוהבת

2) היכן ניתן לרכוש בבני ברק חתיכות עץ מלא נורמליות (בחנויות היצירה זה עץ דחוס ובד"כ גם קטן מאד בשביל כזו יצירה)

3) האם יש לזה הוראות מיוחדות /סרטונים או כל מידע נוסף שיכול להועיל לי?

אשמח לכל תגובה :)
טוב , לא באמת מיתוג אבל מרגיש לי כזה כאילו.

זה מתחיל ממשרד חדש שיש כאן לאחד , אולי נגיד את שמו..הבוס
משרד חדש מחייב לקנות מתנה ,זה הרי מסט
מה קונים ? אתגר אמיתי !!
כל מה שהוא צריך ,הוא קונה לעצמו
כל מה שהוא לא צריך הוא לא רוצה לראות בכלל בסביבתו..:mad:
מה עושים ?
חשבנו לקנות משהוא לאחסון כלי כתיבה - בעיה הרי הוא בעצמו הכין כזה לעצמו וסוחב אותו לכל מקום -
חשבנו על תמונה יפה - אבל אז נזכרנו שאין מקום על הקירות..הכל מלא בתעודות הוקרה שהוא צבר במשך השנים..
חשבנו ועוד חשבנו וכלום נאדה אין רעיון - ירדנו מהרעיון לתת לו מתנה :eek:

ובלילה ההוא נדדה שנתי..אין מצב שלא ניתן משהו, משהו שישמח אותו - משהו שהוא יגיד "זה יהיה מקסים במשרד שלי"
וכשמתאמצים מוצאים...
ידעתי שכל דבר שצמד המילים 'אות - לי' יופיע בו ,גם ישמח אותו - להדפיס משהו ? לא לעניין זה לא אישי - לכתוב בכתב יד 'אות - לי' ולצייר בצד לב...את זה הוא מאוד היה אוהב ושומר בקנאות אם נכדה שלו בת 5 הייתה מכינה...;)

לא יודעת מתי נפל האסימון או נחה עלי המוזה..אבל זה קרא לאט ובהתמדה - חשבתי לגזור את האותיות 'אות - לי'
להדביק ספוג [לקבלת נפח] ולרפד אותם בכל מיני בדים צבעוניים - נחמד אבל לא הייתי בטוחה שזה יהיה מושלם -
לרפד פינות חדות ומושלמות זה די מסובך ,ואם זה לא יהיה מושלם הוא יגיד "נחמד" ובסוף היום מנוחתו עדן..

בסוף עלה לי הרעיון של הפונפונים - גזרתי אותיות והדבקתי פונפונים ו...אפס לא היה מרשים - הפונפונים גלשו החוצה מעבר לקווים - בקיצור לא מושלם.

ואז הגיע יאיר המתוק עם הרעיון לעשות שוליים לאותיות - לא התלהבתי ברגע הראשון !
איך נכין את השוליים ? איך השוליים יסובבו את האותיות בדיוק מוחלט - "את תסתדרי" הוא אמר :confused:

וכשהשוליים יהיו מוכנות מי יכניס פנימה את הפונפונים ? זה צריך להיות בכמה גדלים ,צבעוני ,ססגוני ולא סימטרי -
"זה עלי" כך הוא אמר..;)

וכזה היה מוכן הייתה התלהבות - ארזנו יפה והגשנו לו - הוא אהב ,מאוד אהב ,כבר פינה לו שעה ביום שישי לתלות לו את זה במשרד.
ובלי מחוות הרי אי אפשר..אז גם יאיר המתוק הרוח הגבית שאחר "המיתוג החדש של אות - לי" זה במיתוג לחדר שלו.

IMG_20171026_072242569_TOP.jpg

IMG_20171026_072848790.jpg

שוב זו יצירה שאני מכנה אותה "מאסטר" ,יצירה אפשר לקחת אותה לאין ספור מקומות ולאין ספור אפשרויות - את חלקם אני יציג בעצמי בהמשך.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה