פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

הייתי שמחה להבין מאנשי המחשבים שביננו----
מה עלי לעשות עם הבעיה המעצבנת שנקראת- "עדכוני windows10"???

בכל פעם עולים לי התראות על המסך, בהם מוזכר כי המחשב נמצא בסיכון גבוה
וכי חייבים לבצע עידכוני ווינדווס חשובים וקריטיים לאבטחת המחשב.
הדבר חוזר על עצמו מס' פעמים ביום!!!
מצד אחד זה מלחיץ שמא יקרא למחשב משהו, ומצד שני זה כבר מציק ומעצבן...
מה ניתן לעשות כדי לפתור את התופעה הזו? לא יתכן שבכל שעה נדרשים כל כך הרבה עדכונים!!

בשבוע שעבר העלתי על כך שאלה, כיצד ניתן לגרום לעדכונים להתעדכן
כי הייתי לוחצת על אישור להרצת העדכונים ואז היתה עולה לי הודעה שלא ניתן לעדכן.
היו ניקים יקרים שבאו לעזרתי והעלו קובץ מערכת שניתן דרכו לסדר עדכונים.

אך לא עזר כלום!!! זה חזר על עצמו... וזה ממש מעצבן!!
למשל, לפני כחצי שעה הייתי באמצע פרוייקט, וסתם ללא כל התראה המחשב התנתק
ועלתה הודעת ווינדווס שמתבצעת הפעלה מחדש עם עדכונים חשובים...
אחרי רבע שעה המחשב חזר לפעולתו!!

מה עושים עם זה?????
איך מפסיקים את זה??

שאלתי על כך רבות את איש המחשבים שרכשתי ממנו את המחשב
היה נראה שהוא מתחמק, וחוץ מלומר לי "כן... זה ידוע שווינדווס 10 הוא וירוס בפני עצמו..."
מעבר לכך הוא לא כל כך פתר לי את הבעיות הללו...

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה