קהילת הפרסום והקופירייטינג

פורום קהילת פרסומאים וקופירייטרים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהלי הפורום: hershy sh, גבריאל פ.
להצטרפות לקהילת הפרסום, הקש כאן

פרסום וקופירייטינג >> תוכן מקצועי

הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
נושאים
8.6K
נושאים
8.6K
בוודאי רוב רובם של החברים כאן ראו את סדרת הטיזרים החדשה מבית היוצר של 'נוחעם',
[אגב, כנראה מדובר במוצרי בריאות לחיזוק וכו'.]

לדעתי, הטיזר הופך להיות ממשהו שמעורר סקרנות וניחושים, למודעה סתמית שמבשרת שאוטוטו הולך להתפרסם מודעה איקס או אחר. ואם זה אכן כך, האם לא חבל על ההשקעה הכספית הגדולה.

ומעל במה זו אשאל את נוחעם [הוא מחבב דיונים גלויים..]
נניח שמדובר במוצר בריאות כלשהו, האם לדעתך כל משרדי הפרסום שמשווקים מוצרים כאלו טועים בכך שהם לא משלבים בקמפיין טיזר? לאחרונה בולטון פוטנציאל יצאו בסדרת מודעות לחברת ויטמינים לא מוכרת וכמו כל קמפיין רגיל לא נלווה לה שום טיזר - - האם הם עובדים בשיטה ישנה כלשהו או מה?

ואם כבר בטיזרים עסקינן, האם רק אני לא הבנתי את ההקשר של ה'אויס קאפלוטש מאכער' לרעיון המכרז היומי, אני מנסה לדמיין מה הי' אחרת אם הייתי רואה תמונה של יהודי מזוקן עם פרצוף מחייך עם כיתוב שמבשר על עידן חדש בענף הכובעים החסידיים, האם הי' לזה אפקט פחות מוצלח מהמשפט 'אויס קאפלוטש מאכער'? אם התשובה שלילית, אז קיבלתי תובנה חדשה [ישנה] בתחום הפרסום שלא משנה מה ואיך תעשה, העיקר שהמודעה תפורסם תחת כל עץ ושלט.

ע"כ דברי המצפה ללא כליון עינים לטיזר הבא - -
אני רואה כאן אשכולות על תמחורים, ואני רוצה לשתף אתכם בסיפור שהיה לי לפני מספר שבועות.

טשטשתי במכוון את כל הפרטים האפשריים, כדי שלא יעלה על דעת מישהו שיש כאן כוונת פגיעה באי-מי, ח"ו.

אני כותב לגוף מסויים מדור שבועי במדיה מסוימת. מספר שנים כתבתי להם במחיר מסוים, נגיד 400 ש"ח, ולאחרונה הרגשתי שזו לא התמורה ו'הרמתי' קצת, נגיד ל-500 ש"ח.

כמה שבועות אח"כ מתקשר אלי איש הקשר מטעם הגוף, נבוך ומתנצל, ומעדכן אותי שהם קיבלו פניה מכותבת שמוכנה לכתוב את המדור ברבע [רבע!] מהמחיר שלי.

עניתי לו שהוא כלל לא צריך להתנצל. השוק היום פתוח ותחרותי, והוא, כנציג המוסד חייב לעשות בראש ובראשונה את השיקולים שלו. הוא בכל אופן ביקש ושאל אם אני מוכן להתחרות איתה במחיר שלה. הגבתי בשלילה מוחלטת, ובכך באה לקיצה עריכת המדור על ידי.

האמינו לי, לא הקדשתי לענין מדי הרבה זמן. גם ככה הנני עסוק בעבודות לגופים שונים, [ומי שמכיר אותי יודע שאינני משחתצן לשם השתחצנות], וענין המדור או חסרונו באמת ובתמים אינו מעסיק אותי יתר על המידה.

מה שכן היה איכפת לי לראות, זו ההתנהלות האווילית של כותבות שמדרדרות את השוק לדיוטה תחתונה. והבינו נא, היא לא כותבת רע [באמת]. כמה חבל שהיא צריכה לנפנף במחיר זבל כדי שיקחו אותה. יש דרכים הרבה יותר חכמות ומתגמלות לעשות זאת.

התנהלות כזאת, בסופו של דבר, רק תזיק לשוק הכותבות המתחילות [ו/או המתקדמות] ותדרדר את המצב למטה למטה, אשר גם כך הוא לא משהו...

[וכמובן שאשכול זה מכווון אף לציבור הזכרים]

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה