- הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2184696:צריך בשביל זה מסחטת פירות קשים? או בחנויות של מיצים מספיק?
מאחלת לך שתעברי את זה מהר!!!
לא יכולה להזכר...
נכתב ע"י wald;2184696:צריך בשביל זה מסחטת פירות קשים? או בחנויות של מיצים מספיק?
אם לא הצליחו לגלות, זה אומר שאין תפקיד?נכתב ע"י תמרג;2184941:כיס מרה זה איבר שלא הצליחו לגלות מה תפקידו חיוני לגוף
נכתב ע"י א-ירושלמית;2187930:אם לא הצליחו לגלות, זה אומר שאין תפקיד?
נניח, בעוד 100 שנה יגלו משהו; כמה תצטערי למפרע שהוצאת אותו...
ככל שמדע הרפואה מתקדם, עדיין יש הרבה יותר הפתעות שהוא עדיין לא יודע ולא גילה.
נכתב ע"י לללי;2187985:ירושלמית,
לא מוציאים את כל המרה, אלא רק חלק ממנה.
ולכן מעדיפים להוציא את החלק שמייצר את האבנים, מאשר להגיע להתקפים נוראיים.
נכתב ע"י א-ירושלמית;2187930:אם לא הצליחו לגלות, זה אומר שאין תפקיד?
נניח, בעוד 100 שנה יגלו משהו; כמה תצטערי למפרע שהוצאת אותו...
ככל שמדע הרפואה מתקדם, עדיין יש הרבה יותר הפתעות שהוא עדיין לא יודע ולא גילה.
צודקת,נכתב ע"י א-ירושלמית;2188152:סטודנטית ולללי, גם אם הכיס משמש לצורך אגירת מיצי מרה בלבד, הוא נברא סתם?
נכון שאפשר לנהל חיים בלעדיו, אבל כשכורתים אותו - מתערבים בבריאה. וכל התערבות עלולה בעלת השלכות כלשהן.
(ואגב, גם לי כרתו את כיס המרה... כך שאני בצד השני של המתרס. ואף על פי כן אני טוענת שאי אפשר לדעת את ההשלכות בעוד 50-60-70 שנה, נניח.)
נכתב ע"י אמנית;2188123:למרות כל השיכנועים פה, אני אישית לקחתי תכשיר של רינה פארם והוא המיס לי את האבנים (שהיו זעירות), שמרתי על דיאטה, נטורופתית אמרה לי שקמח מייצר אבנים, ואני אוכלת כוסמין.
אם אחזיק מעמד בדיאטה-לא יודעת?
מה שכן בעיניי אם יש לך כוח עדיף תמיד לנסות את הטבעי.
לגבי הכאב-הוא נוצר מהתכווצות השרירים על האבנים, הרי לאחוזים גבוהים באוכלוסיה יש אבנים והם לא יודעים כי אין להם התכווצות, לכן מגנזיום עוזר להרפיית השרירים, וממילא להפחתת התכווצויות.
שנהיה תמיד בריאים ושמחים! כי זה באמת כאבים לא פשוטים...
נכתב ע"י wald;2188303:כמה זמן את כבר בלי התקפים כדי לדעת שאכן זה נכון?
בלי קמח לבן זה אומר שאת לוקחת איתך לכל מקום לחמניות כוסמין? ואם בדיוק אוזל מהמלאי.
אישית לא הייתי מסתמכת על זה...
צודקת. ולכן העעדפתי לכרות, ולא לצפות להפתעות.נכתב ע"י חדוי כנרת;2188280:צודקת,
אבל היות ואין אלטרנטיבה,
אז ההכרח לא יגונה!
ב''ה שחלק מחכמתו,
וישנו פתרון יחסית לא מסובך...
התזונה שלי מתבססת על כוסמין, בלי קשר לאבנים. ותמיד יש לי בבית לחמניות ופיתות. המקסימום - שאני לא נוטלת ידיים בשמחות. לא קרה שום אסון...נכתב ע"י wald;2188303:כמה זמן את כבר בלי התקפים כדי לדעת שאכן זה נכון?
בלי קמח לבן זה אומר שאת לוקחת איתך לכל מקום לחמניות כוסמין? ואם בדיוק אוזל מהמלאי.
אישית לא הייתי מסתמכת על זה...
נכתב ע"י א-ירושלמית;2188689:אגבב, אבנים בכיס מרה זו נטיה תורשתית.
נכתב ע"י סטודנטית;2187994:כשרואים את הסיבוכים שהבאתי לעיל שיכולים להיגרם מאבנים בכיס המרה, מבינים שאין מנוס מלהוריד את כיס המרה גם אם יש לו (ברור שיש לו, הקב"ה לא ברא אותו סתם) תפקיד חשוב!
נכתב ע"י א-ירושלמית;2188152:סטודנטית ולללי, גם אם הכיס משמש לצורך אגירת מיצי מרה בלבד, הוא נברא סתם?
נכון שאפשר לנהל חיים בלעדיו, אבל כשכורתים אותו - מתערבים בבריאה. וכל התערבות עלולה בעלת השלכות כלשהן.
(ואגב, גם לי כרתו את כיס המרה... כך שאני בצד השני של המתרס. ואף על פי כן אני טוענת שאי אפשר לדעת את ההשלכות בעוד 50-60-70 שנה, נניח.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים