נכתב ע"י אות לי;1273012:מה? אתה רוצה להגיד לי שהדבקת שרטוט לעץ ועבדת עם ג'קסון?
תמיד אמרו שאמנות ושיגעון הולכים שלובי זרוע...
למה לא נתת לעשות את זה בחיתוך לייזר, 10 דקות תכנון ועוד 10 חיתוך, זה מדויק, ויציב יותר. אממ.. עולה כמה שקלים, גם לזמן שלך יש ערך לא?
נכתב ע"י GolanArt;1273014:אתה צודק, פשוט לא היה לי את היום הזה לבזבז על חיפושים מי עושה את זה על עץ, אז הרבצתי את זה... אגב חיתוך בלייזר, כמדומני, עולה הרבה כסף...
נכתב ע"י אות לי;1273023:ראשית, זה לא כ"כ יקר - שאלה של עלות תועלת.
לפחות תבנה לך שולחן של מסור נימה, זה לא מסובך וזה נותן לך יציבות רבה בחיתוך ומקל מאוד על העבודה בסיבובים ובפינות.
בעל מקצוע כמוך צריך שיהיה לו נותני שרות בכל תחום כך שבזמן של לחץ הוא יכול לבצע את העבודה בשלוף. (אין חיתוך בלייזר בי-ם?)
אני לא מצליח להעריך את המידות של היצירה שלך אבל להערכתי אם שטח העץ הוא כ - 50X50 ס"מ, ועובי העץ 12/18 מ"מ הייתה משלם על החיתוך והחומר 250/300 ש"ח
במידה והייתה שלוח קובץ מוכן לעבודה.
נכתב ע"י אות לי;1273036:איך יהיה בדוק? אני לא עושה גרילים למזגנים.
אני עושה הרבה מבלטים שהבסיס שלהם הוא עץ חתוך בלייזר, להערכתי על חיתוך העץ ללא סכיני שטנץ שמוכנסים אח"כ ידרשו חצי מחיר ממחיר מבלט מושלם.
אם יש לך את השרטוט בקובץ אתה יכול לשלוח למפעלים שעוסקים בחיתוך לייזר ולבקש הצעת מחיר, תקבל לפחות מושגים של מחיר.
נכתב ע"י GolanArt;1273041:אודה לך אם תפנה אותי למישהו שאתה מכיר.
אני מעריך שהמחיר יהיה הרבה יותר גבוה בגלל שמדובר
בלוחות גדולים מאד, מה שמצריך מכונות גדולות ויקרות שמסתמא
אין לכל אחד, אבל אם אתה מכיר מישהו, תודיע לי בבקשה.
נכתב ע"י אות לי;1273048:אתה לא בענף שלנו..
כל יצרני המבלטים כאן בסביבה עובדים עם מכונות לייזר שעובדות על פלטה בגודל מלא..
אני חושב שיש בעיה של עובי העץ, 10 מ"מ לדעתי לא מחזיקים במלאי לצורך ייצור מבלטים
הכי הרבה תספק אתה את החומר ויורידו לך מהמחר הכולל.
אני כרגע לא בעבודה תשלח לי מייל בפרטי וביום א' אשמח לשלוח לך כמה כתובות מייל של חיתוכי לייזר.
בלי קשר העצה של מסור נימה עדיין רלוונטית היא תהפוך את העבודה לקלה הרבה יותר
וזה שמהו שאפשר לבנות לבד, ג'קסון לעבודה הזאת = שיגעון..
נכתב ע"י GolanArt;1273052:אני לא בטוח בכלל...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים