- הוסף לסימניות
אם התשובה לא תקינה צריך לשים חגורה אורתופדית
מישהו התנסה?
אשמח לשיתוף תודה
מישהו התנסה?
אשמח לשיתוף תודה
מה גבס ספיקה? זה לא פיתרון גרוע יותר מאשר חגורה אורטופדית או שזה עדיין עדיף שזה לפחות זמןלפעמים הפתרון הוא גבס לשלושה שבועות
כך אצלנו האורטופד המליץ...מה גבס ספיקה? זה לא פיתרון גרוע יותר מאשר חגורה אורטופדית או שזה עדיין עדיף שזה לפחות זמן
כןאם התשובה לא תקינה צריך לשים חגורה אורתופדית
מישהו התנסה?
אשמח לשיתוף תודה
וואו!!!כן
לא נורא בכלל...
חגורה מבד דומה לסקוצ' כזה, שמים מתחת המכנס (לקנות רחב מאד)
זה לא כואב לילד, רק מסרבל בהחלפת בגדיפ, חיתולים וכדו'
אולי המראה לא הכי אסתטטי (הבגדים מגושמים, לא יותר), עכשיו בחורף זה ממש לא נורא- בכל מקרה מסרבלים את הקטנטנים האלו...
והעיקר- לטפל כמה שיותר מהר! טיפול מהיר ומקצועי מונע בעיות חמורות בעתיד!
ובאמת כעבור זמן קצר לא רואים שום הבדל לשאר בני הגיל. (כבר בגיל הצעיר, של סוף זחילה- הליכה.)
למה לא להוריד למקלחת?וואו!!!
תודה רבה על התשובה המפורטת!!!
ברעיון הוא אמר לי לא לגעת להוריד ולקלח רק שזה לצערי ממש יצא מהמקום כי ב"ה היא מזיזה בלי סוף את הרגליים
ניסיתי להחזיר לבד באותה צורה בדיוק כמו הרגל השניה רק שמפחיד אותי האזהרות שלו ואני מחפשת מישהו שהתנסה בלשים את זה לבד.
איך מקלחים??? חודש וחצי מקלחות צבאיות?
היה את זה לשתי הבנות שלי,אם התשובה לא תקינה צריך לשים חגורה אורתופדית
מישהו התנסה?
אשמח לשיתוף תודה
את יכולה לקפל לה את הרגל ולההכניס בלי לפחד, לא יקרה כלום.ניסיתי להחזיר לבד באותה צורה בדיוק כמו הרגל השניה רק שמפחיד אותי האזהרות שלו ואני מחפשת מישהו שהתנסה בלשים את זה לבד.
זהו שהוא טען שאסור להוריד נכון מוזר?למה לא להוריד למקלחת?
נשגב מבינתי
אפשר להוריד, לקלח כמה שיותר מהר ולהחזיר.
את סוגרת לה מספיק חזק?
כמה זמן נתנו לכם?
ממש תודה רבה!!!!היה את זה לשתי הבנות שלי,
לפני כמה חודשים סיימתי עם הבת השנייה שלי.
ברעיון את מורידה למקלחת ומחזירה.
אצל הגדולה שלי היה אסור להוריד שבועיים.
את יכולה לקפל לה את הרגל ולההכניס בלי לפחד, לא יקרה כלום.
ואם את צריכה עוד שאלות בכיףףףף!!
ולא לדאוג משלימים את כל הפערים אח"כ.
אכן כשיש אפשרות לבחור אך לפעמים הרופאים ממליצים כן על גבס ואז אין ברירה אלא לסבול ביחד עם התינוקברור שעדיף את החגורה מגבס ספיקה שמגביל מאוד בכל פעולה ,מתלכלך בהחלפת טיטול ונשבר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים