נכתב ע"י israel;483157:ג'ומלה
מערכת תוכן מורכבת ונועדה בעיקר לאתרי תוכן מורכבים. קהל יעד: בעיקר אנשים טכניים.
מורכבת ומפולחת.
וורדפרס
מערכת בלוגים ומכילה כבסיס את כל הנדרש לניהול בלוג, ואתרי תדמית קטנים. קהל יעד: כולם.
פשוטה ובסיסית אבל מרובת מודולים.
תתקין את 2 המערכות תתרשם ותחליט.
נכתב ע"י israel;483157:ג'ומלה
מערכת תוכן מורכבת ונועדה בעיקר לאתרי תוכן מורכבים. קהל יעד: בעיקר אנשים טכניים.
מורכבת ומפולחת.
וורדפרס
מערכת בלוגים ומכילה כבסיס את כל הנדרש לניהול בלוג, ואתרי תדמית קטנים. קהל יעד: כולם.
פשוטה ובסיסית אבל מרובת מודולים.
תתקין את 2 המערכות תתרשם ותחליט.
נכתב ע"י יריב;483558:אהה ושכחנו בכל מערכת אנחנו נשענים על עיצובי טמפלייט מוכנים.
בג'ומלה תמצא את העיצובים היפים המרהיבים והאיכותיים ביותר.
נכתב ע"י smargaliot;483615:בינתיים את המבחר הגדול והיפה ביותר מצאתי בוורדפרס
אבל אני פתוח לשמועאשמח לקבל פה לינקים למאגרי תבניות מוצלחים של ג'ומלה
נכתב ע"י יריב;483558:אהה ושכחנו בכל מערכת אנחנו נשענים על עיצובי טמפלייט מוכנים.
בג'ומלה תמצא את העיצובים היפים המרהיבים והאיכותיים ביותר.
ללא ספק.נכתב ע"י smargaliot;483615:בינתיים את המבחר הגדול והיפה ביותר מצאתי בוורדפרס
נכתב ע"י good_say;483885:שגעתם אותי לגמרי![]()
![]()
!!!!
מה אני אמורה ללכת ללמוד עכשיו? ג'ומלה? דרופל? וורדפרס?
או שבכלל ללמוד את כולם ואח"כ לראות עם מה אני הכי מסתדרת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים