כן. בחום גבוה ומתכון יעודי.אפשר בכלל לעשות כיס בתנור?
אני מכינה מבצק פיצה עם מגוון תוספות ואופה בחום גבוה.המתכון של הפיצה יתאים או שיהיה יבד מדי (לא ניסיתי את הפיצה הספציפית הזו)?
תוכלי לתת לי רעיונות לתוספות?אני מכינה מבצק פיצה עם מגוון תוספות ואופה בחום גבוה.
בשמחה.תוכלי לתת לי רעיונות לתוספות?
בשמחה.
הקלאסי- פיתה זעתר. מערבבת שמ"ז וזעתר עם מעט מלח ומורחת את הפיתות לפני ההכנסה לתנור.
הילדים מאד אוהבים ולפעמים אנחנו מכינים פיתה בצורת דובי.
למבוגרים- התוספת האהובה עלינו. טעימה עד אימה: מטגנת בצל חתוך לשערות בכף שמן קנולה וכף שמן זית עד שהוא רך. מכבה את האש ומוסיפה מלח, פלפל שחור, כפית שטוחה פפריקה וחצי כפית טימין. מורחת על הפיתה לפני הכנסה לתנור.
אפשר גם:
לבנה+זעתר
שמ"ז+ רוזמרין.
רסק עגבניות מתובל + גבנ"צ+ זיתים.
שמ"ז+ עגבניות מיובשות.
זוקיני פרוס דק + גבינה מלוחה.
תודה רבה!!!מתכון של דודה שלי (מידות בכוסות חד"פ)
קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
חצי כוס שמן זית
2 וחצי כוסות מים פושרים
כפית מלח. אפשר גם שתי כפיות.
מניחים בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר, השמרים ומערבבים.
מוסיפים את המים ולשים עד שמתגבש בצק לא אחיד.
מוסיפים את השמן והמלח וממשיכים ללוש כחמש דקות.
מתפיחים עד להכפלת הנפח.
מחממים תנור ל-220 מעלות.
מחלקים לכדורים ומרדדים דק לפיתות.
מניחים מעל תוספות ואופים כ-10 דקות עד שהפיתות שחומות בתחתיתן.
מיד בצאתן מן התנור מברישים קלות בשמן זית (אפשר להוסיף לו שן שום כתושה).
אותייש לי מתכון מעולה של אושרית אברגיל לפיתות שנפתחות באפיה על מחבת. אם מענין משהי אעלה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים