וואו תודה! יש מצב, זה נשמע לי קרוב.אני לא יודעת אם לזה את מתכוונת
אבל אני פורסת חצילים לרבעי/חצאי פרוסות (מעמידה עם מלח בזוק להפיג מרירות, מספיגה נוזלים)
מניחה בתבנית ומתבלנת בשמן, מלח, פלפל, פפריקה
אופה עד שהם רכים ושחומים, לא מידי!
מעבירה לכלי, מוסיפה שיני שום פרוסות, מיץ לימון ושמיר קצוץ.
ככל שעובר הזמן טעים עוד יותר.
סלט חובה אצלנו בשבת...
אותו דבר רק במקום מיץ לימון חומץאני לא יודעת אם לזה את מתכוונת
אבל אני פורסת חצילים לרבעי/חצאי פרוסות (מעמידה עם מלח בזוק להפיג מרירות, מספיגה נוזלים)
מניחה בתבנית ומתבלנת בשמן, מלח, פלפל, פפריקה
אופה עד שהם רכים ושחומים, לא מידי!
מעבירה לכלי, מוסיפה שיני שום פרוסות, מיץ לימון ושמיר קצוץ.
ככל שעובר הזמן טעים עוד יותר.
סלט חובה אצלנו בשבת...
כן בדיוק, הולך גם עם גמבה, שכחתי..וואו תודה! יש מצב, זה נשמע לי קרוב.
מה שכן ההוא שאני מחפשת הולך עם גמבה,
אולי פשוט ננסה להוסיף לנל.
כלומר את מטגנת ואז מבשלת עם התיבול?בנוסף למתכונים המעולים שהביאו כאן, בכמויות החומץ הסוכר והמים אני עושה שונה, ויוצא מושלם ומעדן.
בערך ל-2 חצילים אני שמה חצי כוס סוכר - ומכסה במים רותחים שהסוכר ינמס, (שזה חצי כוס מים רותחים) ושאר חצי הכוס אני שמה חומץ.
וכמובן שאר החומרים..
תנסו, שווה.
אה, ומטגנת בשמן... בחיים לא בתנור.
לא, סליחה שלא היה מספיק ברורכלומר את מטגנת ואז מבשלת עם התיבול?
יש לי מתכון כזה.מה שכן ההוא שאני מחפשת הולך עם גמבה,
נו? קדימה!יש לי מתכון כזה.
עם קוביות גמבה ובצל סגול שמוסיפות לתחמיץ רובד מתקתק וטעים במיוחד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים