נכתב ע"י קו ונקי;1825733:תודה "חי" על ההסברים הברורים.
אבל, לצערי, דווקא האתר הזה שבוודאי נקי בתוכנו חסום לי.
יש מצב להוריד ולשלוח לי באישי ?
תודה וסליחה על הטירחה.
שבת שלום.
תנסו ותראו אם זה טוב עבורכם; ואז, אין חכם כבעל הנסיון.נכתב ע"י א"ב;1826242:אני לא מכירה את נטפרי,
אבל מנסיון - אתרוג עדיף על נתיב (מבחינת סינון) על נתיב.
(לנטפרי כמעט עברתי, אבל בסוף לא בגלל הסיפור המלוכלכך עם אוצר החכמה)
נכתב ע"י א"ב;1826242:(לנטפרי כמעט עברתי, אבל בסוף לא בגלל הסיפור המלוכלכך עם אוצר החכמה)
ברור שככר השבת ובחדרי סגורים.נכתב ע"י miri;1826852:האם אתרים כמו בחדרי חרדים וכיכר השבת חסומים בנטפרי? כי מבחינתי זה מאד חשוב שכל אתרי חדשות חרדים יהיו גם חסומים ובאתרוג יש לי אפשרות כזו של חסימה של כל האתרים ופתיחה רק של מה שאני משתמשת לעבודתי וגם בהם יש צנזור של תמונות גרועות
נכתב ע"י ANONYMUS;1826872:ראשית -
בחיים אנחנו צריכים לבחור את מה שטוב, ולצאת מנגיעות אישיות.
(אני גם מכירה כאלו שלא קונים פלאפון כשר, כדי לא לממן את החתונות של הילדים של אני לא יודעת מי, וגם לא מבינה בזה)
שנית -
הסינון של אתרוג מצוין(עם הבעיות שלו) - לא מבינה מה העניין ללכלך על נט פרי ביחד.
ושלישית -
ידוע לכל גולשי הפורום(אני מאמינה) שנט פרי הוא לשם שמיים. אין לי מושג מה היה הסיפור עם אוצר החכמה, אבל יש לי קצת צד לנטות לטובת נט פרי, מכיון שאף אחד שם לא מקבל אחוזים.
נכתב ע"י mat;1827903:לבנתיים ועידת הרבנים לא אמרו לי לפתוח. אז אני לא פותח.
נכתב ע"י מיס;1827255:בנתיב פורום אוצר החכמה כן פתוח,
לקוח/ה נכבד/ה שלום רב,
על פי הוראת הרבנים,
אנו נאלצים לעת עתה לחסום את הגישה
לפורום אוצר החוכמה עד לסיום הבירור של הרבנים בנושא
בתקווה להבנה
צוות נתיב
נכתב ע"י קו ונקי;1827689:ב-נט פרי:
מה זו"הרשימה הלבנה" של רשימת האתרים ?
איפה אני מציין מה אני רוצה ומה לא ? אני מקבל רשימה של אתרים, מנסה לפתוח ואז מחליט מה מתאים לי ומה לא ? מניין לי לדעת את שמות כל האתרים שארצה אי פעם להיכנס אליהם ושיהיו לי פתוחים ?
מי יכול בבקשה להסביר לי איך בדיוק עובד הרעיון של הרשימת אתרים לפתיחה/חסימה ?
תודה לכל מי שעונה.
נכתב ע"י DAS;1827936:תכלס, עוד לא הבנתי את התשובה לשאלה שמאד חשובה לי. כיום אני בנתיב, לא מרוצה מחוסר הסינון בתוך האתרים, אבל כן מרוצה מהעובדה שיש לי X אתרים פתוחים, וזהו! (עם אפשרות להוסיף 1 לחודש אבל אני משתמשת רק במקרה הצורך), לא טוב לי אינטרנט שפתוחים בו כל האתרים הכשרים! אני רוצה רק את הכמה ספציפיים שנדרשים לעבודתי. יש אפשרות כזו, או לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים