יונית 05041
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
רק לי מפריע החנק בהדסה?
משהו תת קרקעי בלי אויר הרים צלול???
משהו תת קרקעי בלי אויר הרים צלול???
נכתב ע"י דודסטו;2201114:הדסה כולם יולדים בחדר אחד גדול אין שום פרטיות כמעט!!
נכתב ע"י נני5;2201211:נראה לי שיילדו אותך בקבלה...
הדסה עין כרם יש חדרים נפרדים ומרווחים ויחס מדהים!
בעניין חילולי שבת, הייתי שבת בשערי צדק ובתומתי חשבתי שאני לא צריכה לדאוג לעניין. הייתי בביות מלא שם האמא כותבת מתי הילד אכל, קיבל טיפול וכו. בליל שבת הנחתי שהעובדת שכתבה ללא הנד עפעף מידע לחלוטין לא דחוף היא רוסיה. האחות הבאה חשבתי שהיא ערביה. התברר לי למפרע (הגיעו אחר כך עם כתבניות) שהן היו יהודיות. חברתי לחדר שוחררה במוצאי שבת. היא קיבלה את מכתב השיחרור שלה בבוקרו של שבת מרופא עם כיפה. הוא חתם על המכתב מול פרצופינו הנדהמים בעצם יום השבת!!!!נכתב ע"י מה הענינים;2201285:ילדתי גם ב'עין כרם' וגם ב'שערי צדק', ממליצה מאד על שניהם.
דעתי היא שאם הלידה קרובה לשבת - לכי לשערי צדק, תחסכי קצת חילולי שבת בעיניים (לי זה הפריע מאד!!!), אבל אם באמצע שבוע לכי ל'עין כרם', האנושיות, היחס ועוד כמה דברים... השאירו אותי עם טעם מתוק מאד בפה. ויש כמובן גם את הסיום המקסים של יום מתנה בהדסה בייבי, מדהים שם!
נכתב ע"י לילי 1;2201613:בעניין חילולי שבת, הייתי שבת בשערי צדק ובתומתי חשבתי שאני לא צריכה לדאוג לעניין. הייתי בביות מלא שם האמא כותבת מתי הילד אכל, קיבל טיפול וכו. בליל שבת הנחתי שהעובדת שכתבה ללא הנד עפעף מידע לחלוטין לא דחוף היא רוסיה. האחות הבאה חשבתי שהיא ערביה. התברר לי למפרע (הגיעו אחר כך עם כתבניות) שהן היו יהודיות. חברתי לחדר שוחררה במוצאי שבת. היא קיבלה את מכתב השיחרור שלה בבוקרו של שבת מרופא עם כיפה. הוא חתם על המכתב מול פרצופינו הנדהמים בעצם יום השבת!!!!
נכתב ע"י צקצוק;2201654:נראה שביקור חולים לא באופציה בכלל... מעניין למה...
אולי אני נשמעת הזויה אבל אחרי 4 לידות ב"ה בביקור חולים, בעז"ה אחזור גם בלידה הקרובה...
שם אני מרגישה בבית בפרט אם הלידה בשבת/ חג הכל מרגיש אווירה חרדית לחלוטין.
גם בענין הניתוחים ששאלת, הם אחרונים שיריצו לניתוח סתם... מנסיון!
הכל היה מקסים! המילדות, זמינות אפידורל, אוכל, תינוקיה והחדרים.
כך לדעתי, איפה שתחליטי, שתלדי במזל טוב ותצאי ביידים מלאות בריאות ושלמות!!!!
נכתב ע"י סטודמונאז';2201952:ביקור חולים זה לא אופציה כי זה הבית חולים הכי פרימיטיבי ולא מקצועי שיש. איך אומרים על זה? לא להיכנס לשם בלי שומר ראש. כמובן שאחרי הכל יש את יד ה', אבל מלכתחילה בלי סיבה ללכת לשם - לא.
נכתב ע"י דודסטו;2202374:עיקר הבעיה בביקור חולים לפי מה שהבנתי זה שאין שום גיבוי לכלום
זאת אומרת אין שם צוות רפואי במקרה שמגלים איזה בעיה בלב רח"ל
לא בדיוק כמו ללדת בבית כי יזהו את הבעיה והאמבולנס קרוב אבל לא בית חולים ממש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים