- הוסף לסימניות
רימון,
2000 ש"ח? זה מה שאתה מבקש על גרפיקה?
פגוש אותי מחר בכנס,
אשמח להבהיר לך כמה דברים.
פגוש אותי מחר בכנס,
נכתב ע"י מרתהרב;132477:רימון,
פגוש אותי מחר בכנס,
נכתב ע"י רעות;132506:2000 ש"ח? על הכריכה כמו שהדמיית פה? זה מאד חשוב לי לדעת.
נכתב ע"י רעות;132517:וכמה אתה אומר שצריך לקחת על כזו כריכה?
נכתב ע"י אביגדור;132555:ישראלה, בכנס מחר יהיה מה ללמוד על הכנת גלופות וכריכות.
נכתב ע"י אביגדור;132560:לא. יש הפתעה של...
טוב, מדי הרבה לדבר יצעקו עלי.![]()
נכתב ע"י אביגדור;132563:נכון.
אבל זה לא כמו שגם מחר בכניסה לאולם אני לא יגלה אלא פתאום תראו את זה.
לא לימדו אותך לעבוד על הסקרנות?
נכתב ע"י קוביה;132567:הבעיה בכריכה היא שרוב הלקוחות אינם מודעים לעבודה הקשה ביצירתה, הדיוק המקסמילי שהכריכה דורשת והשילוב בין ההטבעות, אבל גם בזה לא ראוי להגזים ולדעתי 2000 ש"ח זה מספיק ביותר.
למה לא להבהיר את זה בגלוי יש דברים שאסור לנו לדעת? מחירים זה דבר שלהרבה יש איתו בעיה אז למה לא ללמד את זה בקול רם?נכתב ע"י מרתהרב;132477:רימון,
פגוש אותי מחר בכנס,
נכתב ע"י רעות;132628:סליחה, אבל לי נשמע מחיר מוגזם. אני לוקחת על כריכות כאלו 1000 ש"ח
וזה לא כריכה ראשונה שלי.
(למרות שבתמונה שצרפתי לעיל לא רואים את ההטבעות טוב)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים