- הוסף לסימניות
לא איכפת לי להשאר בתחום היצירתי, אבל לא רוצה לעבוד מול לקוחות. זה עושה לי רע ממש. אני שונאת את המקצוע הזה.
יש למישהו רעיון לאיזה כיוון לחפש?
יש למישהו רעיון לאיזה כיוון לחפש?
נכתב ע"י טאצ';502114:את רצינית? לא להאמין שאת כותבת את זה
נכתב ע"י ip6;502119:אולי פה אפשר למצוא רעיון יותר טוב.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=64162
אולי תלכי על........נכתב ע"י גינגית;502105:יש למישהו רעיון לאיזה כיוון לחפש?
נכתב ע"י אוהב0ישראל;502129:ג'ינג'ית, רובנו חווים את המשבר שאת חווה. התסכול מול הלקוחות.
אני מאוד מקווה שתצאי מזה וכ-ן תמשיכי בגרפיקה, כי חבל לאבד כשרון כזה בעבודה פקידותית....
אומר לך מה שאני עשיתי כדי לא להיות בקטע המתסכל מול הלקוחות:
א. אצלי חד וחלק יש רק סקיצה אחת עליה עובדים.
ב. המחיר לעבודה זול, המחיר להגהות יקר. כך אני מונע המשכיות ללא תכלית של העבודה.
ג. אני לא מתבייש להחזיר ללקוח עבודה ולומר לו: "עד כאן. לא צריך את התשלום, אבל חבל לי לאבד את הבריאות".
ב"ה אני שורד כך כבר למעלה מעשור של עבודה מול לקוחות. וכמו שאנו יודעים - פרנסה משמים, אז חבל להתאמץ
בברכת הצלחה בכל אשר תפני
נכתב ע"י הכי טוב;502133:1. גרפיקה זה מום מולד, אי אפשר לברוח מעצמיך, לאן שתלך הגרפיקאי\ת שבך יבוא אחריך.
2. קושי בהתנהלות עם לקוחות יכול לקרוא בכל מקצוע, נראה כי הלקוחות העלו לך את הסעיף ולא הגרפיקה, אלא בגלל שזה היה קשור לגרפיקה אז שרפת את שניהם.
3. הנתנהלות נכונה מול לקוחות זאת אומנות בפני עצמה, כדאי ללמוד אותה או לחילופין להעסיק מישהוא שיעשה את זה בשבילך.
4. כשם שלא עוזבים חבר בשעת צרה, בואו נודה שלעיתים הגרפיקה הוא חבר טוב בשבילנו, גם בשעת צרה או ברגעים קשים, בל נעזוב אותו, מקסימום ניקח ממנו חופש לכמה ימים, או אז, נגלה כמה אנו מתגעגעים אליו, ובסופו של דבור נחזור אליו בכוחות מחודשים.
נכתב ע"י גינגית;502135:ואני מה זה מנסה להיות נחמדה בזמן שמתחשק לי לחפף וזה עולה לי בבריאות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים