אני מקבלת את הערתך.נכתב ע"י naamah;1071087:העשירון העליון לא קהל היעד לדעתי.
אני עוקבת אחרי מדורי אדריכלות שעוסקים בעשירון העליון ושם תכנון המטבח, כמו שאר הבית, נעשה מאפס על ידי אדריכל-צמרת עם משרד גדול ונחשב שמנהל את הפרוייקט, וזה כולל גם התאמה של מוצרי החשמל, כולל הזמנה מיוחדת מחו"ל אם צריך.
אנשי העשירון העליון לא הולכים בעצמם לחנות מוצרי חשמל בעצמם, פנסית ככל שתהיה, ובוודאי שמתחת לכבודם לקבל ייעוץ חינמי ממעצבים בחנות. הם מפקידים את תכנון ועיצוב הבית בידי אדריכל ידוע שם שאפשר להשוויץ שהוא תכנן את הבית מאפס, וככל שזה עלה יותר, כך יותר טוב.
נכתב ע"י gila;1071120:אני מקבלת את הערתך.
ואזוז קצת כלפי מטה. דהיינו לא העשירון העליון ממש. אבל גם לא העמך. מעמד הביניים, שלא סופרים את הגרושים אבל גם לא בעלי מושגים כפי שתיארת.
כל השאר שאמרתי לא השתנה.
נכתב ע"י park;1071099:במחשבה שניה ניתן לפנות לקהל היעד של מעצבי פנים.
חנות כזאת יכולה להיות מתנה למעצבי הפנים ואדריכלים,
הם מעצבים מטבח וזה חלק מהעיצוב שלהם. וגם אספקה של תנורים מעוצבים במיוחד. עם שירות שמתאים להם בול. וכן יש להם אמירה לשוכר השירותים שלהם. אם מישהו שוכר מעצבת פנים זה כבר מעיד על החשיבות שמקדיש לעיצוב ועל מוכנות להשקיע. ואם היא אומרת שבשביל המטבח היא צריכה תנור דלקוליין בעיצוב כפרי פוסט מודרני, וכו וכו' אז הלקוח יקנה.
ולפעמים יש להם כבר את אפשרות רק להגיש חשבון. ואז אין ספק שאם הם לא בעלי הבית והם צריכים לקנות את מוצרי החשמל הם לא יחשבו פעמיים ויקנו בחנות זו וימליצו בכל פה על כך.
ובנוסף בד"כ מדובר בעסקאות חבילה של מספר מוצרי חשמל כי כשמזמינים מעצב פנים זה בד"כ לדירה חדשה או שיפוץ מסיבי וצריך קניה של מוצרי חשמל של מטבח שלם.
נכתב ע"י פוינט ק גת;1070859:שרותי עיצוב הפנים שלהם יקבעו ללקוח את מידות ארונות המטבח שלו?
נכתב ע"י יוסף הלוי;1071041:סליחה על ההתערבות, אני בכלל לא מהמחלקה של הפרסומות קרטיב או ארטיק, איך שתקראו את זה.
אבל כמעיין במודעות, לראות מרצדס בתוך המטבח מסקרן ומרתק הרבה יותר, בפרט עם התוספות "מרצדס מרצדס - אבל לא במטבח שלי', מאשר המשפט שנשמע די נדוש 'שנים מדברים עליו וכו''.
כך נראה לענ"ד.
בכבוד רב
יוסף הלוי
נכתב ע"י naamah;1071087:העשירון העליון לא קהל היעד לדעתי.
אני עוקבת אחרי מדורי אדריכלות שעוסקים בעשירון העליון ושם תכנון המטבח, כמו שאר הבית, נעשה מאפס על ידי אדריכל-צמרת עם משרד גדול ונחשב שמנהל את הפרוייקט, וזה כולל גם התאמה של מוצרי החשמל, כולל הזמנה מיוחדת מחו"ל אם צריך.
אנשי העשירון העליון לא הולכים בעצמם לחנות מוצרי חשמל בעצמם, פנסית ככל שתהיה, ובוודאי שמתחת לכבודם לקבל ייעוץ חינמי ממעצבים בחנות. הם מפקידים את תכנון ועיצוב הבית בידי אדריכל ידוע שם שאפשר להשוויץ שהוא תכנן את הבית מאפס, וככל שזה עלה יותר, כך יותר טוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים