- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1073000:הצעתי להם לפתוח חברה נוספת בעלת שם אחר, ללא חנות פיזית. הרי מדובר בעיצוב - נכון? יבוא מעצב לבית של הלקוח עם קטלוגים וייעץ להם שם איזה מוצר בדיוק לקנות. ברגע שתהיינה שתי חברות שמתחרות על אותה נישה - יש את כל ההצדקה לפרסם יותר, והפעילות תקבל תהודה הרבה יותר גבוהה. כשיש תחרות ו׳מלחמה׳ רמת העניין עולה. עכשיו הם גם לא יהיו חנות בודדת עם השפה הזו, זו שפה שכנראה כן קשורה למוצרי חשמל. עובדה - יש יותר מחנות מוזרה אחת כזו, כנראה שזה נורמלי.
ואם לחנות הבודדת היה נתח שוק של x אחוזים, לשתי החברות ביחד לא יהיה x כפול 2, אלא יותר. כמובן שההכנסות משתי החנויות מצוינות עבורם, כי בסך הכל זו אותה בעלות, וגם אם החנות השניה לא תביא כסף - לא השקיעו בה יותר מידי הרבה, והעיקר שהיא תגדיל את המותג המקורי.
יצירת מתחרה וירטואלי הוא רעיון לא חדש, לפני כ- 3 שנים לקוח בא אלי עם מיתוג עסק ומיתוג המתחרה (שהוא הוא בעצמו
יש לי מס' שאלות:
1. מה הייתה הסיבה הראשונה שגרמה לאנשים לקנות מוצרי חשמל?
2. מה משמע עיצוב, שהמוצר יהיה מעוצב, או משתלב בסביבה הכללית?
3. מה היו הדרישות הראשונות מהמוצר? האם עיצובו הפרטי או השתלבותו בעיצוב הכללי היו חלק מדרישות הסף?
4. כמה אחוזים אכן היו מעוניינים בעיצוב כללי למטבח בעת רכישת מוצר חשמלי?
למה מעניינות אותי התשובות? כי יש לי עוד כמה שאלות...
1. כמה אחוזים רוכשים מכשירי חשמל בדירה שכורה ואין להם עניין לגעת בכלום?
2. לכמה אחוזים מטבח חדש/מחודש לא בתקציב/ בצורך והם רק רוצים/ נאלצים להחליף/להוסיף מוצר חשמלי?
3. כמה אחוזים מהקהל מחדשים מוצרי חשמל עקב כניסה לדירתם/ חידוש המטבח?
4. אצל מי מכל הנ"ל חשיבות מירבית למראה המטבח ועיצובו הכללי?
הנושאים החמים