נכתב ע"י קורס;918107:איפה אתם ואיפה אני ???????
אף פ'ם לא חשבתי להכין את כל הנ"ל בשעה 6 בערב, שאני רק מחכה שיגמרו כבר, והקטנים כבר באמבטיה...
אבל בשביל המצפון, יש איזו חגיגה בר"ח או יומולדת או הזדמנות אלגנטית אחרת...
הארוחות ערב אצלי הן:
סנדויצ'ים (אף אחת לא חשבה על זה??) + ירקות חתוכים + לבן
הרבה פעמים אני מכינה 'גבינה מתוקה' והם טובלים את הלחם - זה רץ!!
וכן, מה שכולם כתבו: לחם / חלה מטוגנת, טוסט פיצה, 'חביתה מודבקת' (אין מישהו ששמע את זה ולא התלהב...)
המון ירקות חתוכים כל פעם בצורה אחרת - זה מה שעושה את החגיגה, וכן לבן עם קצת ריבה או סוכר משמש להם כמעדן !
בתאבון
בלי נקיפות מצפון! כל אמא משקיע במשהו אחר! יש כאלה שמכינות ארוחת ערב מעניינת, ויש שמשחקות עם הילדים אחה"צ, יש כאלה שמשקיעות יותר בלתת תשומת לב ואוזן קשבת לכל ילד וכו' כל אמא חזקה במשהו אחר, העיקר המטרה ואל תדאגו הילדים כבר יספרו לכם אחרי 20-30 שנה ממה הם הכי נהנו, יהיו לכם הפתעות...נכתב ע"י קו נקודה;917649:אני ממש נפעמת מהיצירתיות!!!
אבל תגידו לי, למי יש כוח להתחיל לבלגן את המטבח בערב, אחרי שכל היום התרוצצנו?
בכולופן, כל הכבוד לאימהות המשקיעניות שאני פוגשת כאן. אני (עקב האומנות הפורצת מבין אצבעותי) משקיעה בדר"כ לפני ארוחת ערב, כלומר בשעות אחה"צ, ומביאה לילדים כל מיני יצירות יפות וחמודות. למשל: צורות קלקר וסיכות צבעוניות (לא לגיל קטן), טושטוש, מדבקות מעניינות, ציורים מודפסים מהמחשב של אמא ועוד. כמובן שזה תלוי בגיל הילדים.
בהצלחה לכולן!!!
את מטגנת את זה עם הרבה שמן או מעט ?נכתב ע"י אא;918113:לביבות גבינה מתוקות וכיפיות שהכנתי היום לארוחת ערב:
250 גר' גבינה
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
מעט וניל
ביצה אחת
מערבבים ומטגנים. טעים וכיפי וכלום עבודה.
נכתב ע"י gol;918197:ומה עושה אמא צעירה לתנוקת אחת בת שנה וחצי?
משעמם לה לשבת ליד השולחן, והיא לא רוצה בכלל לשמוע ממשהו מסודר.
איך להרגיל אותה לאכול נורמלי?
חוץ מלאכול למטה בגינה, היא לא מוכנה בבית בכלל.
כל כך מרגיז!
נכתב ע"י gol;918197:ומה עושה אמא צעירה לתנוקת אחת בת שנה וחצי?
משעמם לה לשבת ליד השולחן, והיא לא רוצה בכלל לשמוע ממשהו מסודר.
איך להרגיל אותה לאכול נורמלי?
חוץ מלאכול למטה בגינה, היא לא מוכנה בבית בכלל.
כל כך מרגיז!
נכתב ע"י contrast;918180:מוריה בקשר לפלאפל -
מה עושים עם החומוס?
את מתכוונת לחומוס הקשה הזה, היבש?
איך מבשלים אותו שיצא רך וכמה זמן וכו'
נוי תודה על המתכון!נכתב ע"י נוי;917389:הילדים שלי אוהבים פודינג חם. טעמו כטעם הקרלו ולכן הם קוראים לו:"חמלו"
העליתי אותו לפרוג פעם, אבל הנה, ספיישל בשבילך:
המתכון פשוט לזכירה וסימנו:1,2,3
על כל כוס חלב: (כוס= מנה נאה)
1 כפית קקאו
2 כפיות גדושות קורנפלור
3 כפיות סוכר
להרתיח את החלב ושאר החמרים ותוך כדי ההרתחה לבחוש ולבחוש ולבחוש כדי שלא יווותרו גושים.
כשזה כבר ממש מבעבע הצבע הופך חום כהה וזה האות להוריד מהאש ולצקת לצלחות.
תהנו, זה פינוק חורפי חם ומתוק!
תנסי על כוס אחת.נכתב ע"י ליקי;919281:נוי תודה על המתכון!
את לא יודעת אך הילדים שלי שמחו. (וכמובן גם אבא ואמא...)
את הנגלה הראשונה אכלו הילדים וזה היה טיפה פחות מוצלח אבל בנגלה השניה כבר היה מעולה.
אגב ניסית לעשות את זה עם תחליפי סוכר? (בשבילי לא לילדים)
נכתב ע"י TK;918165:את מטגנת את זה עם הרבה שמן או מעט ?
כי תמיד הלביבות האלו סופגות אצלי המון שמן
עשיתי את המתכון שלך של הלביבות גבינה ויצא מממ טעים לחיך! תודה!נכתב ע"י אא;920003:האמת שיש לי מחבת של עיגולים (שמיועדת לפנקייקים קטנים)
כך שאני מטגנת בלי שמן בכלל. טיפה תרסיס שמן בסיבוב הראשון וזהו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים