לדעתי המתחילות של היום ברמה טובה יותר מהמתחילות של פעם, כי פעם ענף הפירסום בעולם החרדי היה ברמה הרבה יותר נמוכה, ובשביל ללמוד ברמה גבוהה מאוד היית חייבת ללמוד במקומות חילונים. המצב היום השתנה והעולם החרדי מאוד התקדם, והמקומות לימוד התרבו ועלו ברמה בכמה מדרגות.נכתב ע"י skl;669702:אשכול מעודד בפרט למתחילות כמונו-------
האשכול רק מראה לי ומחזק את הרמה הגבוה שיש לנו בקורסים של פרוג....
נכתב ע"י dk;669699:מהעבודות הראשונות שלי ללקוחה , נראה לי שהיא עדיין משתמשת בו.
את ה"לוגו" "בניתי" לבד, מצוקת הפונטים. גם זה בקורל+פוטושופ
איפה?נכתב ע"י alizae;669709:איזה מצחיק, ממש עכשיו ראיתי תמונות עם הלוגו הזה!
נכתב ע"י יפה_פה;669729:זה לא רק זה.
כל המשאבים היו פחות זמינים. אני זוכרת שיצאו הסי. די. העגולים...כן, מה שאתם מכירים היום.
המורה שלנו אמרה שהצליחה לארגן הוזלה אם נקנה בכמות....... 10 ש"ח לדיסק.....
נכתב ע"י naamah;669731:ואני זוכרת שבשנה א' של הלימודים מאוד המליצו לנו לקנות דיסק-און-קי, אז קניתי אחד ב-300 ש"ח, של.... 256 מגה (!).
נכתב ע"י חויד;669759:אפילו קובץ פוטושופ לא נכנס בזה....![]()
נכתב ע"י חויד;669761:חברה,
אל תשכחו שלפני עשור
גם משרדי הפרסום היו ברמה יותר נמוכה
פעם רוב המודעות בכלל היו ש"ל או 2 צבעים (לא לפני עשור, אבל קצת יותר)
מי חשב על דברים אחרים?
ובכלל מעניין לראות עוד עשור לאן יתקדמו העניינים?!
נכתב ע"י mig;669720:וכן מ2007-2008 שפרוג קיים, הרבה מהמתחילים שוטפים את העיניים בדברים ברמה גבוהה וממילא ההתחלה שלהם אחרת.
כמו גם שמקבלים טיפים לעבדה מעשית.
.
נכתב ע"י naamah;669731:ואני זוכרת שבשנה א' של הלימודים מאוד המליצו לנו לקנות דיסק-און-קי, אז קניתי אחד ב-300 ש"ח, של.... 256 מגה (!).
נכתב ע"י מירי10;669454:אוףףף
יש לי משהו מ-ד-ה-י-ם שיכול להתאים בול,
פונט מימי המנדט עם תמונה אומללה שמצאתי במאגר של ווינדוס (מאגרי תמונות? יש חיה כזו?)
אבל אני חושבת שה'לקוח' (בן משפחה, אלא מה?) לא יתלהב להעלותה עלי פורום.
הו, כמה בדיחות התהלכו במשפחה על חשבוני, בגין העיצוב המהולל שלו.....![]()
והעבודה חיה וקיימת ובועטת, ובכל פעם שאני נתקלת בה כלימה תכסה פני...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים