נכתב ע"י דודיק;1334077:אני מבקש ממך לערוך את ההודעה הזאת
זה נראה מאד לא לעניין שחיילים שמסכנים את החיים שלהם גם בשבילך
ואז אתה מתחיל להגיד למה דווקא הם נהרגו
זה קצת לא לעניין
אם היא כבר אמא לשני ילדים קטנים יוצא שאמא שלה בשבי אצל הערבים איזה 25 שנה, לא?נכתב ע"י stars;1334824:סיפור מדהים!! כח צהל שניכנס לאחד המסגדים בעזה החל בחיפושים אחרי אמל"ח. כשלפתע יצאה מאחד החדרים מחבלת שביקשה לפוצץ עצמה על החיילים. אחד מאנשי הכח שהבחין בכוונתה, צעק באינסטינקט את שני המילים "שמע ישראל"!! כשאז החל הנס-המחבלת התחילה לרעוד. החיילים הצליחו ברגע זה להשתלט עליה ולנטרל את המטען שנשאה והעבירו אותה לחקירת השב"כ. ואז התברר שאם המחבלת היא יהודיה שנישאה לערבי בארץ ולאחר החתונה הוא הבריח אותה לעזה ושם היא חייה בהשפלות והתעללות. כח של שיריון יצא להביא את שני ילדיה הקטנים לארץ. ה'מחבלת' אף מסרה פרטים שאסור לפרסם אך סייעו לצה"ל בחשיפת מנהרה ודירת מפקדה של ראשי חמאס. המחבלת ושני ילדיה כרגע במיתקן של השבכ. ולאחר המבצע היא תועבר לארגון 'יד לאחים' לשיקום חייה. מדהים!! מה כוחה של זעקת "שמע ישראל" שבוקעת מכל ליבו של חייל יהודי!!! מדהים!! "הנה לא ינום ולא יישן..."
נכתב ע"י stars;1334824:סיפור מדהים!! כח צהל שניכנס לאחד המסגדים בעזה החל בחיפושים אחרי אמל"ח. כשלפתע יצאה מאחד החדרים מחבלת שביקשה לפוצץ עצמה על החיילים. אחד מאנשי הכח שהבחין בכוונתה, צעק באינסטינקט את שני המילים "שמע ישראל"!! כשאז החל הנס-המחבלת התחילה לרעוד. החיילים הצליחו ברגע זה להשתלט עליה ולנטרל את המטען שנשאה והעבירו אותה לחקירת השב"כ. ואז התברר שאם המחבלת היא יהודיה שנישאה לערבי בארץ ולאחר החתונה הוא הבריח אותה לעזה ושם היא חייה בהשפלות והתעללות. כח של שיריון יצא להביא את שני ילדיה הקטנים לארץ. ה'מחבלת' אף מסרה פרטים שאסור לפרסם אך סייעו לצה"ל בחשיפת מנהרה ודירת מפקדה של ראשי חמאס. המחבלת ושני ילדיה כרגע במיתקן של השבכ. ולאחר המבצע היא תועבר לארגון 'יד לאחים' לשיקום חייה. מדהים!! מה כוחה של זעקת "שמע ישראל" שבוקעת מכל ליבו של חייל יהודי!!! מדהים!! "הנה לא ינום ולא יישן..."
נראה לי שזה שייך לאשכול הבדיחות צ(ח)וק איתןנכתב ע"י stars;1334824:סיפור מדהים!! כח צהל שניכנס לאחד המסגדים בעזה החל בחיפושים אחרי אמל"ח. כשלפתע יצאה מאחד החדרים מחבלת שביקשה לפוצץ עצמה על החיילים. אחד מאנשי הכח שהבחין בכוונתה, צעק באינסטינקט את שני המילים "שמע ישראל"!! כשאז החל הנס-המחבלת התחילה לרעוד. החיילים הצליחו ברגע זה להשתלט עליה ולנטרל את המטען שנשאה והעבירו אותה לחקירת השב"כ. ואז התברר שאם המחבלת היא יהודיה שנישאה לערבי בארץ ולאחר החתונה הוא הבריח אותה לעזה ושם היא חייה בהשפלות והתעללות. כח של שיריון יצא להביא את שני ילדיה הקטנים לארץ. ה'מחבלת' אף מסרה פרטים שאסור לפרסם אך סייעו לצה"ל בחשיפת מנהרה ודירת מפקדה של ראשי חמאס. המחבלת ושני ילדיה כרגע במיתקן של השבכ. ולאחר המבצע היא תועבר לארגון 'יד לאחים' לשיקום חייה. מדהים!! מה כוחה של זעקת "שמע ישראל" שבוקעת מכל ליבו של חייל יהודי!!! מדהים!! "הנה לא ינום ולא יישן..."
אם אני אכתוב שאני יודע מי המציאה את הסיפור הזה, זה יפריע למישהו?נכתב ע"י stars;1334824:סיפור מדהים!! כח צהל שניכנס לאחד המסגדים בעזה החל בחיפושים אחרי אמל"ח. כשלפתע יצאה מאחד החדרים מחבלת שביקשה לפוצץ עצמה על החיילים. אחד מאנשי הכח שהבחין בכוונתה, צעק באינסטינקט את שני המילים "שמע ישראל"!! כשאז החל הנס-המחבלת התחילה לרעוד. החיילים הצליחו ברגע זה להשתלט עליה ולנטרל את המטען שנשאה והעבירו אותה לחקירת השב"כ. ואז התברר שאם המחבלת היא יהודיה שנישאה לערבי בארץ ולאחר החתונה הוא הבריח אותה לעזה ושם היא חייה בהשפלות והתעללות. כח של שיריון יצא להביא את שני ילדיה הקטנים לארץ. ה'מחבלת' אף מסרה פרטים שאסור לפרסם אך סייעו לצה"ל בחשיפת מנהרה ודירת מפקדה של ראשי חמאס. המחבלת ושני ילדיה כרגע במיתקן של השבכ. ולאחר המבצע היא תועבר לארגון 'יד לאחים' לשיקום חייה. מדהים!! מה כוחה של זעקת "שמע ישראל" שבוקעת מכל ליבו של חייל יהודי!!! מדהים!! "הנה לא ינום ולא יישן..."
זה תרגיל שנועד לבדוק איך עוברות שמועות, והאם ניתן בסופו של דבר להכחיש אותןנכתב ע"י פרות הדר;1334840:נשמח לדעת האם נכון הדבר
או שמא המצאה?????????
למי יש ענין להמציא כ"כ הרבה דברים?
נכתב ע"י פרות הדר;1334840:נשמח לדעת האם נכון הדבר
או שמא המצאה?????????
למי יש ענין להמציא כ"כ הרבה דברים?
נכתב ע"י קקטוס;1334850:זה תרגיל שנועד לבדוק איך עוברות שמועות, והאם ניתן בסופו של דבר להכחיש אותן
זה חלק מהתרגיל...נכתב ע"י יוד מם;1334861:אז למה להרוס?
אבל אם אני יודע שהסיפור לא נכוןנכתב ע"י Art Studio;1334881:ליצנות אחת דוחה מאה תוכחות.
הכחשה אחת דוחה מאה סיפורי אמת.
לא תמיד כדאי להיות זה שמקרר את האמבטיה. עדיף, לפעמים, לתת אמון בדבר לא נכון - כל עוד אינו מזיק... וקל וחומר אם הסיפור נכון.
נכתב ע"י קקטוס;1334892:אבל אם אני יודע שהסיפור לא נכון
אין לי עניין לתת בו אמון
מספיק עם הקישקוש הזה.
אני תכף אעלה פה סיפור שכתבתי בעצמי, ומי שיכחיש אותו, אני אאשים אותו בליצנות אחת דוחה.
נכתב ע"י Art Studio;1334900:אז אולי נסכם כך: מי שיודע במאה אחוז ממקור ראשון שהסיפור מצוץ מהאצבע - שיכתוב שהוא יודע בוודאות שהסיפור הספציפי - דמיון, ונועד לכל מטרה שלא תהיה.
ולא כתבתי אישית.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים