ארז ליברמן
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
או קיי- -איך למשל?נכתב ע"י again;402318:אהבתי את הקריאייטיב.
העיצוב יפה ונקי אבל אפשר לנצל אותו ולתת בו יותר עוצמה...
זוית,נכתב ע"י זוית;402722:בנוגע לקידום הדף נחיתה, אני חושב שזה שהפונט הוא לא באמת פונט אלא עקומה (תמונה), זה יפריע מאוד בקידום הדף בגוגל, בין בקידום אורגני ובין אפילו בגוגל אדוורס, שם זה ישפיע על מיקום, איכות, ומחיר המודעה.
אם אני טועה וזה פונט רגיל, אני מתנצל.
בנוגע לפועל, תעשה לפחות את מילות המפתח של המודעה "לעשות כסף מהגג" בפונט רגיל, ואת השאר בעקומה.
בהצלחה!
את הקריטיב כתב דוד לאסר...נכתב ע"י again;402318:אהבתי את הקריאייטיב.
העיצוב יפה ונקי אבל אפשר לנצל אותו ולתת בו יותר עוצמה...
נכתב ע"י דוד לסר;402746:זוית,
א. דף נחיתה בדר"כ לא מקודם בקידום אורגאני- מה גם שלרוב הוא פלאש ופלאש (בעברית) בכלל לא מקודם בגוגל.
ב. קידום דפי נחיתה באדוורדס אפשרי גם אם הם עשויים מתמונה. ניתן להכניס מילות מפתח ותיאור שמסייעים. אם היה מדובר בשוק תחרותי יותר אולי היה כדאי להשקיע יותר בתוכן חי.
זוית אל תתעצבני...אבל במקרה שלי ושל לאסר דפי נחיתה זו העבודה שלנו-וברוך ה' החברה שלנו בלי עין הרע גם מכניסה כסף לא רע מפרסום באינטרט,אז לדעתי כדאי לך להקשיב למה שיש לדוד לומר בעניין קידום ושיווק באינטרנט.נכתב ע"י זוית;402809:א. בדרך כלל לא, אך ישנם אנשים שכן משתמשים באפשרות זו.(אני מכיר משווק באינטרנט שמרוויח 20 אלף שקל בחודש רק מפרסום בקידום אורגני...)
ב.בכסף הכל אפשרי... השאלה היא באיזה עמוד המודעה שלך ממוקמת, ומה ציון הQS שלך.
בנוגע לדפי נחיתה בפלאש, רוב הדפים הם דווקא בHTML וכיו"ב ולא בפלאש, תסתכל בעצמך.
אמנם זה לא ממש לפורום הזה אבל כיוון שהתחיל פה הדיון אז אני מרשה לעצמי להמשיך:נכתב ע"י זוית;402809:א. בדרך כלל לא, אך ישנם אנשים שכן משתמשים באפשרות זו.(אני מכיר משווק באינטרנט שמרוויח 20 אלף שקל בחודש רק מפרסום בקידום אורגני...)
ב.בכסף הכל אפשרי... השאלה היא באיזה עמוד המודעה שלך ממוקמת, ומה ציון הQS שלך.
בנוגע לדפי נחיתה בפלאש, רוב הדפים הם דווקא בHTML וכיו"ב ולא בפלאש, תסתכל בעצמך.
נכתב ע"י דוד לסר;402864:אמנם זה לא ממש לפורום הזה אבל כיוון שהתחיל פה הדיון אז אני מרשה לעצמי להמשיך:
הבחור שאתה מכיר יש לו דף נחיתה בודד שהוא מקדם אורגאנית? אם כן הוא אלוף בקידום או שהוא סגר אחלה עסקה.
בכסף הכל אפשרי ותמיד ניתן לחסוך עם עבודה חכמה- גם דפים ללא תוכן ניתנים לפרסום בגוגל אדוורדס ולאו דווקא בעלות גבוהה. לפי כתיבתך אני מניח שאתה מכיר את התחום ולכן מוזר לי שאתה מתעקש על כך. בכל אופן- יש לי מודעות רבות ללא תוכן בפרונט (פלאש או תמונה) והמיקום שלהם לא רע וגם העלות די משתלמת ולא גבוהה.
הכל שאלה של איזה חוזה יש לך עם הלקוח...וד"ל.נכתב ע"י Shia;402971:לבנות מיניסייט או דף נחיתה שמקודם רק דרך אדוורדס זו אסטרטגיה שמתאימה לצורך קמפיינים קצרי טווח. (לדוגמה, מכירת כרטיסים למופע, פרוייקט בניה, התרמה לילד חולה, וכיו"ב)
לדעתי, כאשר מדובר בקמפיין ארוך טווח, כדאי להשקיע עוד זמן ומאמץ גם בקידום אורגני. כך, כעבור זמן מה, אנחנו מתחילים ליהנות מהתוצאות של הקידום האורגני, מה שמאפשר גם לחסוך בעלויות.
בכל מקרה, קידום אורגני תמיד תורם לנוכחות טובה יותר שגם פוגעת בקהל יעד שאדוורדס מפספס. אני לדוגמה (כצרכן) נוטה להתמקד בתוצאות האורגניות, וכמעט שלא מייחס חשיבות לקישורים ממומנים...
.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים