מצטרף לינאי- ממש טובמצו"ב אישור עקרוני שקיבלתי (ע"י יועץ), אשמח לשמוע את חוות דעתכם האם זו הצעה טובה/סבירה/גרועה?
תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 2043360
מעולהמצו"ב אישור עקרוני שקיבלתי (ע"י יועץ), אשמח לשמוע את חוות דעתכם האם זו הצעה טובה/סבירה/גרועה?
תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 2043360
זה מחלוקת מה עדיף יש שאומרים שאם זה עולה זה לפחות לשנתיים בלבד ולא לחמש וכן עמלות פירעון מוקדם ל2 זה פחות תלוי באיזה שנה נמצאיםאבל למה לא חלק למשתנה ל5 כדאני שיהיה יותר יצב?
מעולה אם תתעקשו אולי תקבלו קצת יותר זול תלוי מה היה לכם קודםאשמח לחו"ד על המשכנתא מיחזור פנימי בבנק מזרחי
בתודה מראשצפה בקובץ המצורף 2043504
צפה בקובץ המצורף 2043504
אני מתכנן למכור את הבית בתוך תקופת המשכנתא/לפרוע חלק מהסכום, כך שלכאורה יש פלוס מסוים בזה שמשתנה לשנתיים שבכך אחסוך את עמלת פירעון מוקדם.מצטרף לינאי- ממש טוב
אבל למה לא חלק למשתנה ל5 כדאני שיהיה יותר יצב?
תמיד ניתן לעשות גרירה למשכנתא,אני מתכנן למכור את הבית בתוך תקופת המשכנתא/לפרוע חלק מהסכום, כך שלכאורה יש פלוס מסוים בזה שמשתנה לשנתיים שבכך אחסוך את עמלת פירעון מוקדם.
ומידי דברי בנושא העמלות - בעתיד שאקנה דירה חילופית, האם אצטרך לשלם עמלת פירעון מוקדם על הקל"צ או שאפשר יהיה להעביר את היתרה בקל"צ למשכנתא על הדירה החילופית ובכך לחסוך את העמלת פירעון?
א"כ כדאי לשקול גם צמוד מדדאני מתכנן למכור את הבית בתוך תקופת המשכנתא/לפרוע חלק מהסכום,
כנראה אפשר פחותאשמח לעזרת המומחים כאן.
המשכנתא שלי כדלהלן:
צפה בקובץ המצורף 2044110
המשכנתא מסתיימת ב2048.
פניתי לבנק שברצוני לקצר בכמה שנים, בהחזר מקסימלי של 2000 ש"ח וקיבלתי את ההצעה הזו:
אשמח לחוות דעתכם.
תודה רבה
עלויות עו”ד ושמאימה אני מפסיד במיחזור חיצוני?
אשמח לעזרת המומחים כאן.
המשכנתא שלי כדלהלן:
שים לב שבהצעה שהעלת נראה שהם העלו את הריבית על הקבועה, כנראה בגלל שבקשת לקצר.המשכנתא מסתיימת ב2048.
פניתי לבנק שברצוני לקצר בכמה שנים, בהחזר מקסימלי של 2000 ש"ח וקיבלתי את ההצעה הזו:
אשמח לחוות דעתכם.
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //