- הוסף לסימניות
חדר הורים --גם וגם וגם ,,,,-- ליגה לאומיתהחדר שירות מיד אחרי המטבח...
לוקחים את זה להתיעצות עם האדריכלית ...
חדר הורים --גם וגם וגם ,,,,-- ליגה לאומיתהחדר שירות מיד אחרי המטבח...
לוקחים את זה להתיעצות עם האדריכלית ...
ואז השירותים ממש בפתח של הבית?עוד רעיון שחשבתי לשינוי:
להעביר את שירותי האורחים (אדום) יותר לכניסת הבית, אולי זה ירווח לך את המטבח (צהוב) ונראה לי יותר נוח שהאורחים לא מטיילים בכל הבית.
אין לי את המידות של האמבטיה, אבל אם היה לי נראה לי שהייתי יכולה לשנות שם כדי לרווח את המטבח עוד יותר.צפה בקובץ המצורף 1879234
אפשר לנסות לחשוב על פתרון, אבל לי אישית היה הרבה יותר מפריע שירותי אורחים מול שני חדרי ילדים.ואז השירותים ממש בפתח של הבית?
אם יש מספיק מקום שהיוצא מהשרותים לא "צונח"ואז השירותים ממש בפתח של הבית?
אולי גם יש מקום לסובב את השירותים (צריך לראות האם מסתדר במידות) וכך להכניס אותו עוד מעט פנימה ולעשות פינה יפה של נט"י בצמוד יותר לכניסה.אם יש מספיק מקום שהיוצא מהשרותים לא "צונח"על היושבים בסלון ,אלא יש לו מקום להשתהות -לנט"י ולהתארגנות קלה- זה מצוין שזה קרוב לכניסה לבית.
אפשר להכניס בלי לסובב וכך המטבח יהיה יותר רבועי ופחות צר וארוךאולי גם יש מקום לסובב את השירותים (צריך לראות האם מסתדר במידות) וכך להכניס אותו עוד מעט פנימה ולעשות פינה יפה של נט"י בצמוד יותר לכניסה.
איזה חשיבה !חדר הורים --גם וגם וגם ,,,,-- ליגה לאומית
הסיבוב הוא כדי לאפשר פינה יפה של נטילת ידים. יכול להיות ממש נוח וגם נגיש לנטילת ידים בסלון כשעושים שמחה בבית וסתם לסעודת שבת.אפשר להכניס בלי לסובב וכך המטבח יהיה יותר רבועי ופחות צר וארוך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים