תלוי באופי העסקה וזריזות הנוגעים בדבר, ביצעתי בטחונות תוך פחות משבוע מחד, ומאידך היה לי תיק אחד שעבר 3 חודשים מאישור עקרוני לביצוע.תודה לעונים
קיבלתי אישור עקרוני ועשיתי שמאות מוקדמת
בעצם צריכה לחתום חוזה ולפתוח תיק \
מה התהליך וכמה זמן לוקח?
בהחלט, יש צורך לאשר מחדש.שאלה נוספת
לא ציינתי בבנק שיש לנו הסכם ממון
והדירה רשומה רק על שמי
יכול להוות בעיה?
אמור להיות בעיה?בהחלט, יש צורך לאשר מחדש.
אשמח לדעת מה זה אומר בטחונות?תלוי באופי העסקה וזריזות הנוגעים בדבר, ביצעתי בטחונות תוך פחות משבוע מחד, ומאידך היה לי תיק אחד שעבר 3 חודשים מאישור עקרוני לביצוע.
תלוי בעיקר בכם.
לא הבנתיאמור להיות בעיה?
כי נראה לי הדירה השניה נרשמת על שתינו בכל מקרה
דירה ראשונה היא קנתה לפני החתונהלא הבנתי
כמה דירות יש כאן?
יכולה להפנות שאלות ספציפיות אלי.מישהו יכול לעזור לי בבקשה
תודה
מישהואשמח לדעת מה זה אומר בטחונות?
אשמח שתפרטו את התהיך מה צריך להביא?
וכן האם לדעתכם יאריכו י את האישור העקרוני?
תנסה לפרט יותר על העסקה, אחוז מימון? יד שניה או קבלן? טאבו או רמ"י?מישהו
70 אחוזתנסה לפרט יותר על העסקה, אחוז מימון? יד שניה או קבלן? טאבו או רמ"י?
קשה לענות לך בלי כמעט פרטים.
אתה בבעיה ענקית!!!!70 אחוז
מה בדיוק הבעיה שלהם? שיש לה דירה כבר עם בעלה וכשהוא רוצה לקנות דירה שניה היא יכולה לקבל רק 62 אחוז מימון ולא 70??אתה בבעיה ענקית!!!!
אחד הבטחונות הוא תצהיר דירה יחידה עבורך ועבור אשתך אם עברת את ה50% (במקרה דנן ע"פ הרגולציה אפשר לקבל לכל היותר 62.5% מימון, 75% על החלק שלך ו50% בלבד על החלק של אשתך), וגם אם תשקר בתצהיר (פלילי!!!), בהנחה שהדירה ממושכנת יראו את זה בתוצאות עיון, אל תשחק באש!!!
נדמה לי שכל השאר כבר לא רלוונטי.
דירה שניה אפשר לממן בבנקים עד 50%, ראשונה עד 75%.מה בדיוק הבעיה שלהם? שיש לה דירה כבר עם בעלה וכשהוא רוצה לקנות דירה שניה היא יכולה לקבל רק 62 אחוז מימון ולא 70??
במקרא ששותפים קונים,ואחד יש לו כבר דירה והשני אין לו...זה המקרא???דירה שניה אפשר לממן בבנקים עד 50%, ראשונה עד 75%.
במקרה של שותפים שקונים ואחד בעלים ואחד לא, מחלקים אחוז מימון בצורה דיפרנציאלית: על החלק של המשקיע מקבלים 50%, ועל החלק של רוכש הראשונה מקבלים 75%, עכשיו תפתח מחשבון ותראה לבד.
במקרא ששותפים קונים,ואחד יש לו כבר דירה והשני אין לו...זה המקרא???
אמור להיות בעיה?
כי נראה לי הדירה השניה נרשמת על שתינו בכל מקרה
דירה ראשונה היא קנתה לפני החתונה
אשתי אולי תצהיר שהיא תמכור את הדירה זה יעזור?אתה בבעיה ענקית!!!!
אחד הבטחונות הוא תצהיר דירה יחידה עבורך ועבור אשתך אם עברת את ה50% (במקרה דנן ע"פ הרגולציה אפשר לקבל לכל היותר 62.5% מימון, 75% על החלק שלך ו50% בלבד על החלק של אשתך), וגם אם תשקר בתצהיר (פלילי!!!), בהנחה שהדירה ממושכנת יראו את זה בתוצאות עיון, אל תשחק באש!!!
נדמה לי שכל השאר כבר לא רלוונטי.
דבר דחוף עם העורך דין שלך, אולי עוד אפשר לתקן את הדיווח.אשתי אולי תצהיר שהיא תמכור את הדירה זה יעזור?
ואם נוריד ל62.5 מה הבעיה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים