- הוסף לסימניות
גאונית!!!!או שאולי הבדיחה פה זה שאין כללים וכל אחד מעלה מה שנזכר?
איך ידעת?
כלל: ככל שהשיחה יותר מעצבנת....תראי את ההמשך למעלה. אבל זה כלל. שימי לב לאצבעות שלך על הטלפון
ועוד כמה כללים חמודים כמו כללי בטיחות בדרכים, אבל בבדיחה
גאונית!!!!או שאולי הבדיחה פה זה שאין כללים וכל אחד מעלה מה שנזכר?
פעם שמעתי חבר אומר למישהו חוצניקלא יודעת אם זה קשור
אבל יש את זאת:
אתה יודע לשיר-אז תשאיר אותנו לבד
אתה יודע לתופף-אז תתעופף מכאן
הכלל אומררק אני לא הבנתי מה הקשר בין כללים לכל הבדיחות חוץ מאיזה 4-5 ראשונות...
או שאולי הבדיחה פה זה שאין כללים וכל אחד מעלה מה שנזכר?
בדיחה קשה:
פעם פגש ירושלמער בכותל 2 חוצ ניקים לאחר מעריב בליל שבת כשהם תרים אחר מקום לאכול סעודת שבת
כשפנה אליהם בעילגות
די וידי יו אס בי
רק אני לא הבנתי???יש לה המשך:
DVD USB CD
לא,רק אני לא הבנתי???
לא היה לי זמן לכתוב את הבדיחה בשלמות.יש בדיחה על שוטר ועבריין תנועה.
אכתוב אותה בקצרה .
השוטר עוצר אותו ומתחיל לכתוב דוח ואומר שלא יעבור איזה קו שסרטט והעברין צוחק וצוחק וצוחק
לשאלתו בשעה שכתבת את הדוח עברתי את הקו 5 פעמים.
לכל כלל יש יוצא מן הכלל, גם לכלל הזה...מודה לכולם. רק אומרת שרוב הבדיחות כאן לא מאד קשורות למה שביקשתי
ואם בכ"ז יש כאן למישהו בדיחה על כללים, מוטב כזו שכוללת את המילה כלל/ים זה יסייע.
לפעמים ענה כסיל כאוולתואל תתווכח עם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו - ושם הוא יותר חזק ממך![]()
אם שמעוכשאתה מדבר -מבינים אותך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים