- הוסף לסימניות
כמה שזה נכוןכללים ששמעתי מבעלי נסיון:
א. לעולם אל תביאו לפקח את הרב-קו, הניחו אותו בעצמכם על הבודק.
ב. לעולם אל תביאו לו את הת"ז, חכו לתחנה הבאה ופשוט תרדו. הוא לא שוטר.
אנשים רבים לחינם ומתעצבנים ועד שמבטלים להם אם בכלל
כמה שזה נכוןכללים ששמעתי מבעלי נסיון:
א. לעולם אל תביאו לפקח את הרב-קו, הניחו אותו בעצמכם על הבודק.
ב. לעולם אל תביאו לו את הת"ז, חכו לתחנה הבאה ופשוט תרדו. הוא לא שוטר.
שלום, קיבלתי דוח ממש לא מוצדק עם פקח אנטיפת
הגשתי למשרד התחבורה ערעור בנוגע לדוח אי תשלום בתחבורה הציבורית , בחרתי לקבל תשובה במייל, אך לא התקבלה כל תשובה או הבהרה.
פנייתך בנושא ערעור על דרישה לתשלום תעריף מוגדל ת.ז. ------------ מתאריך 17/10/2024 12:31 נמצאת בטיפול משרד התחבורה, הרשות לתחבורה ציבורית.
ניתן לבדוק את מצב הפניה בטופס מקוון---------
עם מספר פניה:
-------------------
ושם היה כתוב:
פניה סגורה, נשלח מענה על-פי אופן מענה לפונה בו בחרת בשליחת פנייתך.
ואני לא יודע מה המענה, למרות שבחרתי שיענו לי במייל לא קיבלתי תשובה!!
הגשתי פניה נוספת עם פירוט על הבעיה
מספר פניה:
-------------------
אך גם כאן קיבלתי את אותה תשובה אוטומטית וללא מענה ישיר לפנייתי.
כעת אני מקבל הודעה לדואר כי יש לי חוב + קנס והשלב הבא הוצאה לפועל, עקב כך שלא שילמתי את הדוח, אך אין לי כל דרך לדעת מה מצב הערעור שלי, ומדוע לא קיבלתי תשובה לשאלותיי.
למי אני פונה????????
לא עונים לי בפניה שהגשתי דרך האתר
אני מנסה להתקשר ואומרים לי שזה מספר של דוחות תנועה
מה המספר של משרד התחבורה בנושא הזה?
למי אני פונה?
אני ממש אובד עצות
אשמח לעזרה!
לעמותת דרך כבוד יש ניסיון בהיבט המשפטי של הנושא
ממליץ לפנות אליהם במייל a1253312@gmail.com
לכאורה מי שאמור להוריד את הריבית זה החברה עצמה ולא משרד התחבורה (ה'חוב' הוא ע"ש החברה)מה המספר של משרד התחבורה - דוחות בתחבורה ציבורית?
אני מתקשרת למספר הכללי של משרד התחבורה והם לא קשורים למחלקה הזו רק רשיונות וכו׳
יש למישהו מושג??
זה קריטי לי...
השלב הבא זה הוצאה לפועל. לפחות שיורידו לי את הריבית
תודה מראש לכל המסיעים
לא!!! שלחתי על זה ללשכה של מקלב ופניה למבקר המדינהChampion ,
האם מצאת פתרון לבעיה? אני גם מקבלת את ההודעה:ואין לי מושג מה מצב הפניה.. תודה.
פניה סגורה, נשלח מענה על-פי אופן מענה לפונה בו בחרת בשליחת פנייתך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים