- הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1336099:ואיך זה עם המדרגות??
במיוחד בגלל שבת... זה לא נראה לי נח לעלות ולרדת כל כך הרבה...
בעיקרון יש מעלית, אולם המדרגות נוחות מאד! מובן שלא עולים ויורדים עם העריסה...
נכתב ע"י sh12;1336099:ואיך זה עם המדרגות??
במיוחד בגלל שבת... זה לא נראה לי נח לעלות ולרדת כל כך הרבה...
נכתב ע"י יעל;1336141:יש שם את כל הסוגים..
באחת הפעמים שהייתי היתה גם אחת מכת השאלים...
זה היה קצת מפחיד.
זה היה קצת מפחיד.
העדפתי לשמור מרחק..מפחיד? לא קצת נסחפת?
זה היה קצת מפחיד.
נכתב ע"י sh12;1336582:תודה לכולן על כל המידע, זה מוסיף לי המון דברים שלא חשבתי עליהם!
אשמח לעוד פרטים.
ועוד שאלה:
מתי הזמן שטוב לבוא:
מיד אחרי בית החולים? כדי להתאושש (במיוחד לאחר תפרים או ניתוח)
או דווקא לאחר כמה ימים? שאז אפשר יותר לנוח, אחרי הפסקה בבית / שבת בבית וכו'
אני שומעת מנשים שנסעו מייד וכאלו שנסעו כמה ימים אח"כ.
השאלה אם זה מבחירה וכוונה תחילה או רק מכורח (עומס בבית ההחלמה).
נכתב ע"י sh12;1336582:תודה לכולן על כל המידע, זה מוסיף לי המון דברים שלא חשבתי עליהם!
אשמח לעוד פרטים.
ועוד שאלה:
מתי הזמן שטוב לבוא:
מיד אחרי בית החולים? כדי להתאושש (במיוחד לאחר תפרים או ניתוח)
או דווקא לאחר כמה ימים? שאז אפשר יותר לנוח, אחרי הפסקה בבית / שבת בבית וכו'
אני שומעת מנשים שנסעו מייד וכאלו שנסעו כמה ימים אח"כ.
השאלה אם זה מבחירה וכוונה תחילה או רק מכורח (עומס בבית ההחלמה).
את לא הבנת את מה שהיא התכוונה להעביר.נכתב ע"י יונה יונה;1336642:מעודד ילודה???
מי בדיוק יולדת בשביל להיות בבית החלמה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים