- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1336715:נותנת יום אחד בית החלמה, מביאים קבלה, ומקבלים החזר.
כך היה בלידה האחרונה, מקווה שלא ביטלו את זה...
יפה!!!!!!!!!
הלוואי עלינו!!!!!!!
עכשיו יש לבעלי עוד סיבה לרצות לעבור לשם
נכתב ע"י פוסטר;1336715:נותנת יום אחד בית החלמה, מביאים קבלה, ומקבלים החזר.
כך היה בלידה האחרונה, מקווה שלא ביטלו את זה...
נכתב ע"י sh12;1336709:אבל מה עם אוכל בהדסה בייבי?
כפי שהבנתי הכשרות היא רבנות מהדרין ירושלים. (לא מספק אותי)
ומה עם שבת שם? איך האוירה?
ומי עוד מסתובב במלון? נשים? גברים? פריצות?
ממש לא! אם את לא מהססת לנסות דברים חדשים תלכי פעם אחת ותראי אם זה מתאים לך...נכתב ע"י sarit_f;1336696:מה שבטוח
שלי יצא החשק מבית החלמה בעקבות האשכול הזה..![]()
(לא הייתי שם מעולם)
נכתב ע"י חנון;1336821:גם אם לא נהניתם
בור ששתית ממנו מים אל תזרוק בו אבן!!!
רוב רובם הנשים נהנות ואפילו נהנות מאוד מאוד [כמוני למשל...]
נכתב ע"י ov;1336868:עוד משהו שלא הזכירו פה,
אפשר להזמין ארוחה גם לבעל, אני הזמנתי ארוחת צהריים לבעלי, (אוכל בשפע עלה רק 50 ש"ח) וישבנו מאחורי וילון ואכלנו ביחד בנחת היה ממש חוויה!
אני חושבת שיש גם מנות לילדים, אם הם באים לבקר אפשר לאכול איתם ארוחת ערב.
נכתב ע"י אלימלך וולו;1336086:לפני חודש וחצי הייתי שם בקומה 3 עם עוד אחת בחדר משופץ.ועלה לי ליום 425.
מאד מאד נהנתי וממש מתחשק לי לחזור לשם...
נכתב ע"י sarit_f;1336704:במחירים כאלה, אני אעדיף לצאת עם בעלי לצימר טוב חודש אחרי הלידה
מאשר להיות לבד/עם נשים זרות בבית החלמה..
זה לא נקרא זריקת אבן???נכתב ע"י sh12;1336824:אף אחת לא זורקת אבן
יש נשים שמפריעות להן נקודות מסויימות והן מעירות את תשומת הלב.
זה בדיוק מה שביקשתי לדעת...
(לדוג' חוסר הפרטיות המוחלט בחדר משותף...)
שוב,
תודה לכולן על התגובות, כל תגובה מוסיפה לי המון ידע ושיקולים...
ב"ה אני עטופה במשפחה חמה ואחרי הלידה המקום הברור הוא להגיע לאמא שמפנקת עם המון עזרה ואוכל מדהים... (חוץ, מהטיפול בלילה)
הפעם אני שוקלת על בית החלמה בגלל שבע"ה הלידה תהיה בבין הזמנים, ואז בבית מובטח לי 24 שעות של פעילות ואנשים מסתובבים, ואני מפחדת שיהיה לי קושי למצוא זמן מנוחה והתאוששות...
אני מחכה לשמוע ממך עדכון אח"כ איך היה...נכתב ע"י park;1336134:זה מאוד תלוי בטיפוסיות.
אשתי ברחה משם אחרי יום אחד. היא העדיפה להיות בבית.
(מענין אם ניתן לפלח את זה לסוגי אוכלוסיה כגון חסידיות, ליטאיות וכו' או שזה סתם טיפוסים שונים)
נכתב ע"י חנון;1336959:זה לא נקרא זריקת אבן???
אני מחכה לשמוע ממך עדכון אח"כ איך היה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים