- הוסף לסימניות
זה לא היה מופנה אליכם..\אז הסתבכתי עד כמה שאפשר!
אתם עם 750 + 6 ...
הכי חשוב זה הוותק וגליון ההרשעות הקודמות של הנהג
זה לא היה מופנה אליכם..\אז הסתבכתי עד כמה שאפשר!
וחוץ ממידע אין איזו פרוטקציה?בערבית אני פוגש כל יום תובע של המשטרה..
המידע שאני יכול להביא ממנו זה רק האם כרגע זו עבירה שהמשטרה שמה עליה דגש
או שכיום יש למשטרה "להיט" אחר
וחוץ ממידע אין איזו פרוטקציה?
ברגע שהדוח נכתב אין אופציה לבטל אותו גם ע"י פרוטקציה.וחוץ ממידע אין איזו פרוטקציה?
באמת? והותק היה נקי לגמרי?אפשר אולי להגיש בקשה להמיר לאזהרה, אם אין ותק של עבירות. לאח שלי זה הצליח לגמרי על עקיפה בקו לבן
חמש שנות רשיון עם אפס עבירות (נראה לי גם לא קיבל דו"ח חניה)באמת? והותק היה נקי לגמרי?
מה זה למה בדקתם שאין משטרה , הם בנהיגה אני לא מבין את זה, להטיף לבן אדם שלא עשה נכון ..למה נסעתם שם?
(ואם כבר נסעתם, למה לא בדקתם שאן משטרה?)
המידע מעניין או לא ?וחוץ ממידע אין איזו פרוטקציה?
לא להטיף בתכלס הוא נסע בשוליים עבר על החוק למה שלא יקבל קנסמה זה למה בדקתם שאין משטרה , הם בנהיגה אני לא מבין את זה, להטיף לבן אדם שלא עשה נכון ..
מעניין!!המידע מעניין או לא ?
אני מכיר את הענייןדוח 750 שקלים פלוס נקודות
יש דרך לבטל?
משהו?
זקוקה לעזרתכם!
לא תמיד זה משטרה לפעמים זה שומרי דרך או מצלמותלמה נסעתם שם?
(ואם כבר נסעתם, למה לא בדקתם שאן משטרה?)
כל התגובות באשכול זה יפות מאד , אך חכו בסבלנותאם תברר יעזור לי ממש!
נכון. זה מה שלא בא לי. פורצדורהאני מכיר את העניין
לפעמים חבל לערער כי כל הפרצודורה לוקחת מלא זמן , וחבל על הזמן שלך
עדיף לשלם
ואם תבקשי בקשה להישפט :
תחכי אל תהיו פזיזים תבררו לעומק , לא קונים פה לחם במכולת
מוסר???לא להטיף בתכלס הוא נסע בשוליים עבר על החוק למה שלא יקבל קנס
הפתרון הכי פשוט ותשמעו להצעתי , באמת כדי לעזורנכון. זה מה שלא בא לי. פורצדורה
ולא, לבית משפט לא נגיע, מקווה לפתרון פשוט יותר
כרגע זו עבירה ''רגילה'' נאכפת בחומרה רגילה כמו כל עבירה אחרתמעניין!!
אני לא מבין איך אדם מטיף מוסר למה שלא עשה בסדרמוסר???
תודה רבה!כרגע זו עבירה ''רגילה'' נאכפת בחומרה רגילה כמו כל עבירה אחרת
הדגש היום על אכיפת קורונה ועבירות מהירות
אין יותר המרה באזהרה רק המרה בהתראה, ארוך לי להסביר את ההבדל אבל יש הבדל חוקי בין ההגדרות
לבקשת המרה בהתראה יש הוראות ברורות בחוק מתי כן ומתי לא
זה ארוך לי עכשיו לפרט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים