- הוסף לסימניות
עם כל הכבוד ובלי להעליב אף אחד, נכנסים כאן חברים חדשים ואנחנו מאוד מאוד שמחים ורוצים להגדיל את מאגר החברים,
אבל משום מה הם זוכרים 2,3 אשכולות שהעלו כמה חברים, שהסגנון החסידי אכן היה שם יפה ובמקומו,
אבל מאז הווסדו של פרוג, העלו פה המון עבודות בקו נקי ובכלל לא חסידי, וכולם התפעלו מהם,
יש מקום לכולם וכל דבר מונח במקומו ומתאים ליעודו, אני אישית שייכת לעיצוב המודרני,
אף על פי שאני מעריכה מאוד את הקו החסידי שהוא מתאים להמון דברים יפיפהיים
וכולנו במקום לקנאות (ואולי זה קנאה חיובית של קנאת סופרים
יכולים רק לשאוף להתקדם וללמוד מכולם.
זה שראיתם יותר חליפות ארוכות בערך מוסף מאשר כובעי קנייטש זה ממש לא אומר שזה הקו שנושב פה,
ובבקשה לדפדף קצת אחורה ולראות שגם אלו שהסגנון שלהם חסידי, יש להם הרבה פעמים מודעות בסגנון נקי...
אז נכון שלא לכל דבר מתאים עיטור ולא לכל מודעה מתאים מלבן ושטח לבן....
החוכמה היא לא להדבק לסגנון אחד, להיות פתוחים לכולם, ולהתמקצע במה שאתם הכי טובים בו.
ואביגדור בבקשה תעשה לי חסד ותביא קישורים והוכחות.
אבל משום מה הם זוכרים 2,3 אשכולות שהעלו כמה חברים, שהסגנון החסידי אכן היה שם יפה ובמקומו,
אבל מאז הווסדו של פרוג, העלו פה המון עבודות בקו נקי ובכלל לא חסידי, וכולם התפעלו מהם,
יש מקום לכולם וכל דבר מונח במקומו ומתאים ליעודו, אני אישית שייכת לעיצוב המודרני,
אף על פי שאני מעריכה מאוד את הקו החסידי שהוא מתאים להמון דברים יפיפהיים
וכולנו במקום לקנאות (ואולי זה קנאה חיובית של קנאת סופרים
זה שראיתם יותר חליפות ארוכות בערך מוסף מאשר כובעי קנייטש זה ממש לא אומר שזה הקו שנושב פה,
ובבקשה לדפדף קצת אחורה ולראות שגם אלו שהסגנון שלהם חסידי, יש להם הרבה פעמים מודעות בסגנון נקי...
אז נכון שלא לכל דבר מתאים עיטור ולא לכל מודעה מתאים מלבן ושטח לבן....
החוכמה היא לא להדבק לסגנון אחד, להיות פתוחים לכולם, ולהתמקצע במה שאתם הכי טובים בו.
ואביגדור בבקשה תעשה לי חסד ותביא קישורים והוכחות.
הנושאים החמים