חלק מהותי במלאכת עריכת ביאור משולב - תמצות שמסביר קצר - ולעניין!בנוגע להענות הציבור והזמן שהפרוייקט דורש,
לכאורה הפתרון הוא פרוייקטים מאוד נקודתיים וקצרים,
כמו שהזכירו על קלב"מ:
להגדיר- ענין של דקות, מקורות ומובאות - הרבה זמן.
לסיכום, קורץ און שאַרף.
מסכים לגמריאתגר שאינו מכסה את כל חלקי התפקיד לוקה בחסר
מסכים עם כל מילה.בנוגע להענות הציבור והזמן שהפרוייקט דורש,
לכאורה הפתרון הוא פרוייקטים מאוד נקודתיים וקצרים,
כמו שהזכירו על קלב"מ:
להגדיר- ענין של דקות, מקורות ומובאות - הרבה זמן.
לסיכום, קורץ און שאַרף.
מבין היטב.מסכים עם כל מילה.
אכן כמו ש @מוישה ציין, איננו עובדים 24 שעות ביממה.
אבל עדיין, כאדם שזהו עיסוקו העיקרי לא אשתתף באתגר שיקח ממנו זמן עריכה. כי אם לערוך, למה לא להדליק את הטיימר ולהביא משהו הביתה.
יותר קל לי להשתתף באתגר סיפורת כהתאווררות באמצע העבודה, מאשר להתאוורר מהעריכה ב... עריכה.
זאת דעתי.
עכשיו זה גם מתקשר לכותרת האשכול...חלק מהותי במלאכת עריכת ביאור משולב - תמצות שמסביר קצר - ולעניין!
באמת אולי מוגזם לבקש ביקורת, אבל נראה לי שמי שלא התקבל ישמח לקבל עכ"פ תשובה שלילית, למנוע את כליון עיניו...המיון התעכב בעקבות ימי החנוכה, אך ב"ה הסתיים בסוף השבוע שעבר, ואלו שהתקבלו יקבלו [או כבר קיבלו] הודעה.
בנוגע לביקורת, אני חושב שגם אתם תבינו שאין לנו את האפשרות לכתוב ביקורות על למעלה משלושים דוגמאות.
קיבלנו כפי מכסת העורכים שהיו דרושים לנו, וכמובן שגם האחרים טובים וראויים.
בהצלחה רבה.
אגב, זאת אכן הסיבה שאיני שולח דוגמאות כאלו. הספיקה לי פעם אחת שטרחתי ונעניתי בשלילה להבין, שזאת עבודת חינם.אכן. מן האנושיות הוא להתייחס גם לאלו המקבלים תשובה שלילית.
מישהו עשה עבודה בשבילך. עשה דוגמה. כתב, מחק, ערך, תיקן. תן לו יחס.
לפעמים זה קשה. יצא לי פעם שביקשתי דוגמה למשהו שנוגע לעיצוב הספר, וקיבלתי מגוון דוגמאות. היו כאלה שלטעמי לא היו ראויים ליחס ולו רק ללמדם לקח שלא יזלזלו במקצוע, אך גם להם יש רגשות, ומן החובה עלינו להתייחס.
ג.נ. לא שלחתי דוגמה לפותח האשכול.
אני לא הייתי פוסק חד משמעי כך. לפעמים רוצה הלקוח סגנון מסוים מאד ושווה להקדיש זמן. כמובן במידה ומשורה.מילא מי שאין לו חומר מוכן שערך בעבר, אני לכל היותר מוכן לשלוח דברים שכבר עשיתי .
למה כוונת מר, בתור לקוח או שמא מצד העבודה והעריכה שבו?לבקשת רבים
אם יודע מאן דהו, פרוייקט ביאורי תוספות שע"י עוז והדר,
האם ומתי יהא חוזר וניעור.
יואיל ויודעינו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים