נכתב ע"י 2104;2300238:בוקר טוב
קיבלתי הבוקר מייל מלקוח על ההודעה שלך.
אפשר להשיג את הספר רק אצלי (לעת עתה)
אין הנחתום מעיד על עיסתו
אך דבר אחד אני כן יגיד שמי שרוצה לעשות שינוי כלכלי בהבנה ולא בכוח, הפסיכולגיה שבגרוש זו התשובה
צבי סילבר (מחבר הספר)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י 2104;2301058:שלום,
כיועץ כלכלי קרוב ל 14 שנה, למדתי על בשרי כי צמצום ההוצאות לא פותר את הבעיה, רק מגדיל אותה, ומהרגע שהתחלתי לעבוד עם עצמי ועם אנשים בכיוון של הגדלת הכנסות, רואים הצלחות מדהימות, אגב, הגדלת הכנסות כפיתרון לבעיה כלכלית זה הכי יהודי שיש.
שם הספר הוא "הפוך על הפוך" בדרך כלל אומרים על רעיון פסיכולוגי "אה" פסיכולגיה בגרוש, אני קראתי לספר הפסיכולוגיה שבגרוש (שבמטבע) בהקדמה לספר אני מאריך בביאור השם של הספר.
הספר אמור להביא את הקורא להבנת ההתנהות הכלכלית שלנו, בחלק היותר עמוק של ההתנהגות, יותר בקטע הנפשי/רגשי, ובכך לסלול את הדרך לשינוי,
רוב האנשים לא אוהבים לעשות שינויים, אבל כשאתה מבין את הרעיון ואת הסיבה, הרבה יותר קל..
צבי סילבר (מחבר הספר)
כיועץ כלכלי קרוב ל 14 שנה, למדתי על בשרי כי צמצום ההוצאות לא פותר את הבעיה, רק מגדיל אותה, ומהרגע שהתחלתי לעבוד עם עצמי ועם אנשים בכיוון של הגדלת הכנסות, רואים הצלחות מדהימות, אגב, הגדלת הכנסות כפיתרון לבעיה כלכלית זה הכי יהודי שיש.
שם הספר הוא "הפוך על הפוך" בדרך כלל אומרים על רעיון פסיכולוגי "אה" פסיכולגיה בגרוש, אני קראתי לספר הפסיכולוגיה שבגרוש (שבמטבע) בהקדמה לספר אני מאריך בביאור השם של הספר.
הספר אמור להביא את הקורא להבנת ההתנהות הכלכלית שלנו, בחלק היותר עמוק של ההתנהגות, יותר בקטע הנפשי/רגשי, ובכך לסלול את הדרך לשינוי,
רוב האנשים לא אוהבים לעשות שינויים, אבל כשאתה מבין את הרעיון ואת הסיבה, הרבה יותר קל..
צבי סילבר (מחבר הספר)
צבי סילבר (מחבר הספר)
נכתב ע"י לב הענין;2301445:ומה אם אין אפשרות להגדיל הכנסות בשום צורה??????
וגם אין אפשרות לצמצם הוצאות????
יש לך מה לומר על זה בקצרה?
נכתב ע"י נחצה;2301547:מה זאת אומרת אין אפשרות להגדיל הכנסות אתם מוגבלים ח"ו ? הקב"ה נתן לכם כישורונות אולי אתם לא יודעים עליהם. אבל איתם אתם יכולים להגדיל הכנסות...
כנלע"ד.
נכתב ע"י 2104;2300238:בוקר טוב
קיבלתי הבוקר מייל מלקוח על ההודעה שלך.
אפשר להשיג את הספר רק אצלי (לעת עתה)
אין הנחתום מעיד על עיסתו
אך דבר אחד אני כן יגיד שמי שרוצה לעשות שינוי כלכלי בהבנה ולא בכוח, הפסיכולגיה שבגרוש זו התשובה
צבי סילבר (מחבר הספר)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י לב הענין;2301445:ומה אם אין אפשרות להגדיל הכנסות בשום צורה??????
וגם אין אפשרות לצמצם הוצאות????
יש לך מה לומר על זה בקצרה?
נכתב ע"י אודם;2301749:אני יוצא ממשאגב יש לי 350,000 ₪ חובות משוטף של שנים עברו שלמדתי מקצוע,מבולבל מכל היועצים והחידושים למיניהם, זה בדלתא, וזה במערכת טלפונית, וזה בספר,
אולי אם כבר באתם תוכלו לעזור לי - אני אב לשבעה ילדים בלעה"ר
נ-ק-ר-ע מ-מ-ש מביא בסך 13,000 ₪ הביתה וכמו שכתבתם אני חי את ה15 שאז יוצא כרטיס אשראי ואת ה1 ההוראות קבע)
אני ממש מרגיש בדיכאון/מבולבל, חוסר רצון להכניס יותר, כמה שאני מביא האשה לא מרוצה הילדים לא גומרים לבקש זה בובה וזה דמי כיס וההוא מתנה לחבר ו-מ-ה ע-ו—ד אני צריך לעשות ד-י ד-י-
יש לי סיכוי?????????.
נכתב ע"י well;2301759:בתור אחד לא מומחה אני יכול לעודד, ש13,000 בחודש לא כולל האשה, זה מצב לא כ"כ גרוע, אפשר בהחלט עם קצת הכוונה להגיע לאיזון, ישנם אברכים שמכניסים הם והאשה יחד הרבה פחות מזה וגם הם גומרים את החודש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים