אפשר בהחלטאו שזהו אשכול רק לשאלות על חוקים יבשים?
אשמח למישהו שלומד ראיית חשבון או למד ומוכן לענות לי על שאלה - אפשר גם באישי כמובן.
תודה.
אין לי ממש עצות לקרקע וגם לא חושבת שזה משנה. הלימודים יימשכו אותו פרק זמן בדיוק.אני מאד רוצה ללמוד ראיית חשבון וגם לפי דעתי מתאימה לכך, מבחינת הכישורים והראש.
מסיבות אישיות וכלכליות אני מחכה עם זה שנה, זאת אומרת שאני השנה הקרובה - תש"פ לומדת בסמינר מקצוע בקטנה ובשנים הבאות אני רוצה ללמוד ראיית חשבון.
יש מישהי/ו שיכול להמליץ לי מה כדאי לעשות בינתיים כדי להכין את הקרקע בצורה המיטבית ביותר.
אם אני כבר מחכה שנה חבל לי לשרוף אותה על כלום לגמרי.
יש אולי המלצה על ספרים, מאמרים, אתרים מסומים שכדאי להתעדכן בהם כדי לקבל מושגים?
לאו דוקא ספרים מקצועיים, אלא כל חומר שיתן לי רקע יותר מהרקע שיש לי עכשיו....
אם יש פה סטודנטים לחשבונאות אני ממש ישמח לקבל קצת מידע וטיפים מהשטח.
תודה.
ממש לא בשביל לחסוך בזמן אלא לחסוך במאמץ.אין לי ממש עצות לקרקע וגם לא חושבת שזה משנה. הלימודים יימשכו אותו פרק זמן בדיוק.
לא יודעת. לא חושבת שזה קריטי.ממש לא בשביל לחסוך בזמן אלא לחסוך במאמץ.
אני חושבת שבת שתבא לכאלו לימודים עם רקע בתחום וידיעות של חוקים שונים וכל מיני מושגים יהיה לה הרבה יותר קל לפחות בהתחלה.
לא יודעת. לא חושבת שזה קריטי.
כן חושבת שכדאי לבדוק אם מתאים לך למודים מפרכים כאלו.
ומה הביקוש. כי יש יותר מדי סטודנטים שמסיימים כל שנה.
ושיהיה בהצלחה רבה.
גם אם יש אני לא מכירה כאלו.לגבי השיקולים שמנית לעיל כבר עברתי עליהם וגם מילא יש לי עוד שנה להחליט סופית.
אין לך ספרים בספריה שאת עוברת/עברת עליהם והם ניראה לך שווים משהו?
בטוח שיש ספרים בנושאים האלו כמו שיש ספרי מתכונים והדרכות לכל דבר היום, יש גם ספרי עיון בנושאי כלכלה וחשבונאות - לאו דוקא ספרי לימוד.
ואז היא תחזור על הכל בשנה ב' ו-ג'.הייתי ממליצה לך ללמוד השנה יעוץ מס - אם את רוצה באמת משו שיתן לך רקע
ניראה לי אני פשוט ילך לצומת ספרים ויבחר מה שניראה לי...גם אם יש אני לא מכירה כאלו.
בלימודים נעזרים בספרי חוק בעיקר.
מה הקטע לקרוע את עצמי ואחר כך לחזור על אותו סרט בלי שום אפקטיביות של הייעוץ מס??הייתי ממליצה לך ללמוד השנה יעוץ מס - אם את רוצה באמת משו שיתן לך רקע
בהצלחה. אבל אני מפקפקת במידת היעילות.ניראה לי אני פשוט ילך לצומת ספרים ויבחר מה שניראה לי...
מה שלא יועיל לא יזיק בטוח!
מה הטעם?
לא נעים, אבל אני מקווה שיחלקו עליך...........בהצלחה. אבל אני מפקפקת במידת היעילות.
אולי @Ruty Kepler או @tedy תדענה להסביר יותר טוב.
או שתחלוקנה עלי -גם אפשרות.![]()
מה הקטע לקרוע את עצמי ואחר כך לחזור על אותו סרט בלי שום אפקטיביות של הייעוץ מס??
גם אני מקווהלא נעים, אבל אני מקווה שיחלקו עליך...........![]()
בשביל מעט רקע למדתי הנהלת חשבונות 1+2 ובשנה הקרובה אני הולכת ללמוד סוג 3 וחשבות שכר.אם היא רוצה רקע - זה באמת יקל עליה - יותר מכל ספר שהיא תקרא!
מנסיון
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים