אין לי בעיה,תנסי לחפש ספרים במימון או כלכלה. אבל ייתכן שהם יכילו יותר ממה שתדרשי ללמוד. או פחות.
בחיים לא! לא נותן כלום.הייתי ממליצה לך ללמוד השנה יעוץ מס - אם את רוצה באמת משו שיתן לך רקע
מספיק בהחלט. יש המון רואי חשבון ללא ידע בהנה"ח ומסתדרים יופי.בשביל מעט רקע למדתי הנהלת חשבונות 1+2 ובשנה הקרובה אני הולכת ללמוד סוג 3 וחשבות שכר
אוקיי. אז לא הבנתי אותך נכון.אין לי בעיה,
אני לא מחפשת לקרא את הספרים כדי לעבור את פיננסית א'
רק בשביל התחביב והידע הכללי.
בדיוק,יש גם ספרי עיון בנושאי כלכלה וחשבונאות - לאו דוקא ספרי לימוד
בחיים לא! לא נותן כלום.
מספיק בהחלט. יש המון רואי חשבון ללא ידע בהנה"ח ומסתדרים יופי.
עצה שלי-קחי לך את השנה הזו בתור שנת מנוחה לקראת הלימודים המפרכים.
תצאי הרבה, תעשי דברים שאת נהנית.
בקיצור-נצלי את הזמן!
בלימודי ראיית חשבון מתחילים בכל מקרה מהבסיס, כך שאין שום יתרון למי שיש לו ידע קודם.
אם בא לך-תקראי את מדורי הכלכלה בעיתונות, וספרי כלכלה לעם, לאינטלגינציה.
אינטלגנציה תמיד עוזרת.
מתי עשית את זה?המבחנים קיצרו לי ב1/3 את הלימודים
אוצר לדורי דורותחכמה ללא גבולות - היא אוצר לדורות!
האמת שחשבתי ללכת על לימודי סמינר גם בשביל הרוחניות שלי... אבל קראתי פה באחד האשכולים בנושא שזה ממש לא כדאי ולגמרי הפחידו אותי עם המבחנים.איפה אאת הולכת ללמוד ראיית חשבון? בסמינר? כלומר לעבור את כל ה15 מבחנים?? אם כן, אז באמת אין לך איך להערך לכך במהלך השנה... אולי להנות מהחופש, כי החיים אח"כ, גם בעבודה לא קלים...
אם את הולכת ללמוד לתואר ראשון ובסיומו לגשת ל2 המבחנים האחרונים, בהחלט הייתי ממליצה לך ללמוד למבחנים הראשונים של המועצה ולגשת אליהם עצמאית. זה יכול לחסוך לך קורסים במהלך התואר, וממילא זמן.
עשיתי את זה בעצמי, במסגרת השנתיים בסמינר ניגשתי למבחנים של המועצה (תוך כדי הוראה), ואחרי הסמינר (והחתונה, ב"ה שזה יצא יחד) המשכתי ללמוד. המבחנים קיצרו לי ב1/3 את הלימודים.
בדיוק אותה ציטטתי......אוצר לדורי דורות
אמרה רוונה רייבנקלו וצדקה![]()
ובשנים הבאות מקצרים את שנת השלמה כך שמשך הלימודים יהיה 3.5מתי עשית את זה?
היום כבר לא מומלץ, המל"ג מאשר רק בין 30-35 נ"ז, המבחנים של המועצה נהפכו לקשים יותר, כך שזה לא שווה את ההשקעה.
היתה לך הדרכה כלשהי?ובשנים הבאות מקצרים את שנת השלמה כך שמשך הלימודים יהיה 3.5
מתי עשית את זה?
היום כבר לא מומלץ, המל"ג מאשר רק בין 30-35 נ"ז, המבחנים של המועצה נהפכו לקשים יותר, כך שזה לא שווה את ההשקעה.
בחיים לא! לא נותן כלום.
מספיק בהחלט. יש המון רואי חשבון ללא ידע בהנה"ח ומסתדרים יופי.
למדתי לתואר ראשון בלוסטיג ושנת השלמה.היתה לך הדרכה כלשהי?
או שניגשת לגמרי עצמאית?
אשמח שתספרי לי איך עשית את זה, אפשר גם באישי אם את לא רוצה לפרט לכל עם ישראל........
שונה לגמרי.לפני 13 שנים,
לא יודעת מה המצב היום![]()
רוח שלא יודעת הנהח לא שווה כלום מנסיון!!!
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים