no problem
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני יודעת שבעבר היה אפשרות,בלוסטיג אפשר ללמוד גם אני מעל גיל 18
כיום אין לי מושג. מאמינה ש"הכסף יענה את הכל"
אני יודעת שבעבר היה אפשרות,בלוסטיג אפשר ללמוד גם אני מעל גיל 18
בלוסטיג אפשר ללמוד גם אני מעל גיל 18?
או שזה רק לבנות סמינר?
אני יודעת שבעבר היה אפשרות,
אז זו בעצם מכללה?אפשרי גם לבנות מעל גיל 18, מכירה כאלו שהלכו ללמד שם לאחר שסיימו סמינר.
אז זו בעצם מכללה?
אני חושבת שזה נקרא מסגרת סמינרית שמיועדת לבנות בנות 18 רווקות וגם אם אני לא טועה חובה הלימודי קודש.
כמו "אופק" בירושלים.
נשמע מעניןאת יכולה לקרוא לזה מכללה - מכיון שזה מוסד אקדמאי, אך הוא שונה מאונו.
לבנות הלומדות בו את שנות הסמינר יש חובת נוכחות בשיעורי קודש, והוא מהווה סמינר מבחינה זו.
את "אופק" לא מכירה, יתכן וזו אותה המתכונת.
ללא קשר יש בנות הן נשואות והן רווקות שמגיעות לשם להשלים לתואר.
פחות מצוי ממכללה רגילה אחרת, אך קיים בהחלט, לפחות כפי שידוע לי במסלול החשבונאות.
נשמע מענין
אם אני ילך ללמוד שם לאחר סיום הסמינר, אני יוכל לעשות את התואר אבל בלי לימודי הקודש?
המשרדים, רובם ככולם, מעריכים מאד את כוח העבודה של החרדיות ומחפשים דווקא אותן (ומידיעה אישית, רק בנות שעברו מבחני מועצה ולא מכללות כיון שהן ברמה גבוהה יותר!)
כי כל המבחנים זה דרך המועצה והם ממש לא מחבבים חרדים בלשון המעטה...
אפשר גם נשואות.לוסטיג אפשר גם נשואות או שזה לבנות סמינר וכולל לימודי קודש?
בכל גילבלוסטיג אפשר ללמוד גם אני מעל גיל 18?
או שזה רק לבנות סמינר?
תמיד היתה וגם כיום יש אפשרות.אני יודעת שבעבר היה אפשרות,
לדוגמא: אי ידיעת אנגלית ברמה מספקת. שהיא קריטריון קובע במשרדים רבים. (בפרט בביקורת חברות הייטק וכיו"ב).אניח פה בזהירות ובעדינות את העובדה שלפעמים, רמת הלימוד באי-אלו סמינרים, פשוט לא תואמת רמה אקדמית. ובמקרים האלו, זו לא שנאת חרדים, אלא באמת חומר וידע שחסר לבנות הסמינר.
לדוגמא: אי ידיעת אנגלית ברמה מספקת. שהיא קריטריון קובע במשרדים רבים. (בפרט בביקורת חברות הייטק וכיו"ב).
אוי, לא התכוונתי לשלילה. סורי שכך זה נשמע....אין קשר לכסף
אניח פה בזהירות ובעדינות את העובדה שלפעמים, רמת הלימוד באי-אלו סמינרים, פשוט לא תואמת רמה אקדמית. ובמקרים האלו, זו לא שנאת חרדים, אלא באמת חומר וידע שחסר לבנות הסמינר.
לא חושבת שאפשר לעבור את 15 מבחני המועצה עם "רמה לימודית לא תואמת רמה אקדמית". בתיכון - ברור שישנם סמינרים עם רמה לימודית לא גבוהה, אך בסמינרים האלו לא הצליח המסלול - כי הבנות לא עברו אף את המבחן הראשון.
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים