- הוסף לסימניות
לכן לא יודעים כלום. כי אנחנו במכת חושך עכשיו. מכת חושך מדעת. לכן עלינו להתמקד בתפילות ומצוות ולא בויכוחים חסרי טעם ותכלית האם להתחסן או לא.ולכן?
לכן לא יודעים כלום. כי אנחנו במכת חושך עכשיו. מכת חושך מדעת. לכן עלינו להתמקד בתפילות ומצוות ולא בויכוחים חסרי טעם ותכלית האם להתחסן או לא.ולכן?
אם אתם מוכנים להתחייב לחלוטין שהדברים המצוטטים בשמם אכן נאמרו על ידם בצורה ברורה וחד משמעית, הייתי רוצה לקבל את החומר הזה...בלת"ק
יש לי דעת תורה של רבנים ואדמורים שהורו לא להתחסן.
מי שמעוניין לקבל יכול לשלוח לי.
כל אחד שיעשה מה שהרב שלו אומר.
כי הוא לא שאל שום שאלה נורמלית!! ציטט חלקי מאמרים לא רלוונטיים, סילף דברים, מביא ערמות של חירבושים שאילולא היו נופלים על אוזניים קשובות של פתאים נבערים כלל לא היה צורך להתייחס אליהם!!אף אחד לא הסביר לו!
במחילה, אם אתה רוצה לכבד אותם אל תביא את דבריהם לכאן. מבחינתי דבריו של הרב וואזנר הם הוראה נחרצת להתחסן, מכיון שההוראה שלו לא להתחסן מבוססת בפירוש על נתונים שהוא מביא בדבריו, והיות ואני יודע שהנתונים הללו כוזבים מתחילתם ועד סופם הרי שיש בזה הוראה ברורה להתחסן.נשארו רק הרב וואזנער והרב קארפ שהורו (בנתיים) לא להתחסן.
יש קבוצות של אנשים שלא מתחסנים באופן עקרוני."מתנגדי חיסון"- שם נרדף ל- "חוששי דקירות"
איזה רב אומר שעדיף לא להשתמש באנטיביוטיקה.הם אנשים חרדים רגילים ונורמטיביים שבהוראת רבם לא מתחסנים כלל (יכול להיות שלקורונה כן אבל באופן כללי לא מתחסנים).
הם גם לא יקחו אנטיביוטיקה אלא ישתמשו בדברים יותר טבעיים.
למה חסרי תכלית? אם אדם אחד ינצל בזכות זה, שוה הכל!לכן עלינו להתמקד בתפילות ומצוות ולא בויכוחים חסרי טעם ותכלית האם להתחסן או לא.
אני לא רוצה להיכנס לוויכוח סביב רבנים, לכן במידה ואת מעוניינת אשלח לך באופן אישי.איזה רב אומר שעדיף לא להשתמש באנטיביוטיקה.
ובענין של החיסונים, זה הוראת רבם או בהנחיית דמות רפואית? [אלטרנטיבית.]
השאלה היתה אם גם זה בהוראת רבם!ולגבי אנטיביוטיקה וכו' הם משתדלים להימנע
כן.השאלה היתה אם גם זה בהוראת רבם!
באותו הקשר -רוב אם לא כל החיסונים המקובלים היום הם נגד חיידקים ולא נגיפים
נקודה למחשבה
מעניין גם איך פתאום חלק מהציבור נהיו משומעי לקחו כשעד הקורונה לא שמעו עליו אפילו.הבעיה היא ששרלטנים דוגמת הרב אשרוב מערבבים בין שני התחומים כאילו יש הקבלה ביניהם, תאכל בריא = אל תתחסן, וזה עובד להם לצערנו לעיתים, כיון שאנשים יודעים שלאכול סוכר או בשר מעובד זה לא בריא (כי הרפואה המודרנית גילתה את זה) וחושבים שמי שמחנך לזה בקיצוניות צודק גם בהתנגדות לחיסון.
קישור לא נכון במחילהלדעתי הטבעונות התבררה כפייק אם לא כסתם שרלטנות של רופאי אליל.
כי אם יש להם שיטה אמיתית בשביל מה כל השקרים שהם מפרסמים על חיסוני הקורונה?!
אני לא כ"כ ירדתי לעומק נושא הטבעונות אבל עכשיו אין שום סיבה לעשות כך זה נראה שהכל בנוי שם על בסיס שקרים והפחדות! ואני מדבר בעיקר על מי שמוזכר כאן באשכול.
מסכנים את עצמם. אבל לבסוף הם תמיד יפלו כנטל על החברה. (כל חולה עולה כסף למדינה, ב"ח קופ"ח)תבינו הם מסכנים את עצמם אז מה אכפת לנו שיחגגו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים