בגיל הזה זה בדרך כלל קשור לסוג אחר של טיפול ולא לקלינאית תקשורת.בטוח במה שאתה אומר ??
אז מה עושים עם ילדה בגיל הזה שעדיין לא מדברת ?
דוקא נציג קשרי לקוחות של קופה אחרת אמר לי שאפשר לעשות בכל גיל
ומי הוציא לך הפניה לאבחון ?עם הבת שלי בגיל שנתיים הלכנו לאבחון,
תלוי בנסיבותהאם אפשר לעשות לילדה בת שנתיים אבחון אצל קלינאית תקשורת ?
ביקשנו מהרופאת ילדים הפניה לקלינאית והיא לא הסכימה בטענה שלא עושים את זה בכזה גיל
זה נכון ?
אני קיבלתי אישור לטיפולים אצל קלינאית תקשורת לילד בן 5 עם קשיי שליפה מאד קליםלא עושים לפני גיל 3 וגם אז רק במקרים קיצוניים.
במקרים רגילים מחכים לגיל 6 - 7.
א. אין לנו קשרי לקוחות (לאומית) או שיש ואני לא יודע ?ואם עדיין לא קיבלתם תפנו לקשרי קהילה אצלכם תאיימו בעזיבה ותקבלו הכל.
איזה רופא ?אולי תבקשו מרופא אחר?
א. חייב להיות, תברר במרפאהא. אין לנו קשרי לקוחות (לאומית) או שיש ואני לא יודע ?
ב. אנו גם כך עוזבים אבל זה רק ב1/9 ואנחנו צריכים את זה למעון שיש שם תוכנית 'מסיכון לסיכוי' ששם עובדים על ילדים שצריך עזרה - כמו ריפוי בעיסוק וקלינאית תקשורת. אבל בלי הפניה מהרופא אנחנו לא יכולים להכנס לתוכנית
גם בלאומית ?א. חייב להיות, תברר במרפאה
בוודאי שכן. תפנו להתפתחות הילד בקופה.האם אפשר לעשות לילדה בת שנתיים אבחון אצל קלינאית תקשורת ?
מאיפה הרעיונות האלו?לא עושים לפני גיל 3 וגם אז רק במקרים קיצוניים.
במקרים רגילים מחכים לגיל 6 - 7.
בלאומית במודיעין עילית יש את מנחם פרוכטר. בערים אחרות אפשר לברר (הם בדרך כלל כותבים את זה בפרסומים שלהם לציבור החרדי)גם בלאומית ?
נראה לי שאין בלאומית
אם לא תצליחו דרך מנהל קשרי לקוחות (אם אתם עומדים לעזוב יתכן ולא תהיה לו מדי מוטיבציה לעזוראנחנו צריכים את זה למעון שיש שם תוכנית 'מסיכון לסיכוי' ששם עובדים על ילדים שצריך עזרה - כמו ריפוי בעיסוק וקלינאית תקשורת. אבל בלי הפניה מהרופא אנחנו לא יכולים להכנס לתוכנית
תור בעוד 3 חודשים ואין אצלינו בדרום נציג קשרי לקוחותבוודאי שכן. תפנו להתפתחות הילד בקופה.
יש את אפרים רוזנשטיין, אחראי המגזר החרדי בלאומית.תור בעוד 3 חודשים ואין אצלינו בדרום נציג קשרי לקוחות
חבל לכתוב דברים נעדרי ידע ולא מבוססים. זה יכול לעיתים לגרום גם לנזק.בגיל הזה זה בדרך כלל קשור לסוג אחר של טיפול ולא לקלינאית תקשורת.
גם לא צריך להילחץ מהר, מי אמר שבגיל הזה צריך כבר לדבר ??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים