כן לגמרי שווה.האם שווה למחזר את החלק של הריבית הקבועה במשכנתא שלי (משכנתא בבנק מזרחי)ל25 שנים
281000 ש"ח ריבית קבועה 5.1 אחוז
302000 ש"ח ריבית קבועה 4.9 אחוז
והאם גם במחזור פנימי זה שווה
תודה רבה
שני הקבועות לא צמודות?האם שווה למחזר את החלק של הריבית הקבועה במשכנתא שלי (משכנתא בבנק מזרחי)ל25 שנים
תודה רבה
אין קנס ( לקחתי אותם כשהפריים היה 5.5 אחוז) .וזה לא צמודשני הקבועות לא צמודות?
תוודא שאין לך קנסות על החלק הראשון.
אבל בוודאי שכדאי לבדוק
אין קשר לפריים.אין קנס ( לקחתי אותם כשהפריים היה 5.5 אחוז) .וזה לא צמוד
דברתי עכשיו עם הבנק ואמרו לי שיש קנס על חלק אחד על סך 550 ש"חאין קשר לפריים.
מתי הוצאת דוח יתרות?
כי אני דווקא חושש שכן יש קנס קטן,
בגלל שהריבית הממוצעת נמוכה יותר...
את הכל ב4.6 ל25 שנה?דברתי עכשיו עם הבנק ואמרו לי שיש קנס על חלק אחד על סך 550 ש"ח
ומציעים לי ריבית קבועה ב-4.6 האם שווה
במיחזור פנימי הביאו לך קל"צ ב-4.6%?ומציעים לי ריבית קבועה ב-4.6 האם שווה
את הכל ב4.6 ל25 שנה?
א"כ עוף על זה!
אלא אם כן אתה יכול ל
הורדתי לעשרים שנה (מקודם היה חלק על 25 וחלק על 28 )ואני אשלם 400 ש"ח יותר כל חודשאת הכל ב4.6 ל25 שנה?
א"כ עוף על זה!
אלא אם כן אתה יכול לשנות חלק למלצ
מה דעתך להעלות אותו פה..הורדתי לעשרים שנה (מקודם היה חלק על 25 וחלק על 28 )ואני אשלם 400 ש"ח יותר כל חודש
מקווה שזה יאושר סופית כי קיבלתי אישור עקרוני
מה דעתך להעלות אותו פה..
נוכל לוודא שאתה קורא את המצב נכון
בינתיים הפקידה נתנה הצעה בטלפון והעבירה לאישור .אם זה אומר משהו .כשיהיה לי אישור עקרוני ביד אעלה אותומה דעתך להעלות אותו פה..
נוכל לוודא שאתה קורא את המצב נכון.
בהחלט.דברתי עכשיו עם הבנק ואמרו לי שיש קנס על חלק אחד על סך 550 ש"ח
ומציעים לי ריבית קבועה ב-4.6 האם שווה
בדקת שאין לך יותר משליש קבוע?האם שווה למחזר את החלק של הריבית הקבועה במשכנתא שלי (משכנתא בבנק מזרחי)ל25 שנים
תודה רבה
כן .בדקת שאין לך יותר משליש קבוע?
מזרחיבדקת שאין לך יותר משליש קבוע?
כן .ויש חתימה מרחוק .ולא נדרש שום מסמך .סיימתי לעשות כבר חלק אחד בלי יעוץ.. והלך מהר תוך שבועבמזרחי ניתן לבצע מיחזור פנימי טלפונית?
ומסמכים, נדרש?
מה המסלולים הקיימים היום?קבלתי את ההצעה הבאה למחזור פנימי במזרחי. האם היא טובה? כדאי לי לשנות הרכב ולקחת יותר פרים?
קל"ץ : 180,000 335 חודשים 4.7
מל"ץ 1,118,000 264 חודשים 4.59 (משתנה כל 2 תשואות אג"ח + 0.73)
מל"ץ 146,000 192 חודשים 4.59 (משתנה כל 2 תשואות אג"ח + 0.73)
פרים 122,00 210 חודשים 5.3 (פרים -0.7)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //