מצד שווה מצד שני לא שווהיש פה מיבינים לאשדוד?
האם שווה עכשיו לקנות דירה למגורים באשדוד?
אפשר הסבר?מצד שווה מצד שני לא שווה
אתה יכול להרחיב קצת?מצד שווה מצד שני לא שווה
יש פה מיבינים לאשדוד?
האם שווה עכשיו לקנות דירה למגורים באשדוד?
מחירים סבירים כי זה דירות קטנות, למ"ר זה די קרוב למחירים של הריכוזים החרדייםזו שאלה קצת כללית מדי, תלוי בשכונה במחיר וכו'.
בגדול — אשדוד עדיין מציעה דירות במחירים סבירים יחסית לאזור המרכז,
עם צפי טוב לעליית ערך בזכות ביקושים גבוהים ועיר שמתפתחת כל הזמן.
השאלה שלי הייתה אם שווה לקנות עכשיו?תנו פרטים איזה דירה אתם מחפשים ואני יגיד לכם אם אתם יכולים למצוא דירה כזאת.
באיזה תקציב?השאלה שלי הייתה אם שווה לקנות עכשיו?
מהבחינה אם המחירים ירדו וכו'
בגדול אנחנו מחפשים דירת 100 מטר - 4 חדרים משופצת בו' צמוד לז'.
מה זה ג הרגיל?עד 1780000 ש''ח
ג' קרוב לז' מעדיפים שלא
ג' הרגיל כן...
אזור בעלזמה זה ג הרגיל?
אני לא ידעתי דווקא שיש אזור של ליטאים, כולה בית כנסת עם 150 מתפללים אם כבר זה נקרא האזור של פיטסבורג פלוס עוד הרבה ספרדיםלא ידעתי שיש אזור בעלז...
אבל אם כן הכונה אכן לאזור בעלז ולא באזורים הליטאיים או בין ג' לז'.
יש לי מידע על דירה למכירה ב - ג' אם רלוונטי תשאירו פה פרטים ואצור איתכם קשרלא ידעתי שיש אזור בעלז...
אבל אם כן הכונה אכן לאזור בעלז ולא באזורים הליטאיים או בין ג' לז'.
מתווך?יש לי מידע על דירה למכירה ב - ג' אם רלוונטי תשאירו פה פרטים ואצור איתכם קשר
לא, פרטי מקרוב משפחהמתווך?
לא התכוונו לאיזור פיטסבורג אלא לאיזור היותר פנימי שם זה ליטאי מובהק.אני לא ידעתי דווקא שיש אזור של ליטאים, כולה בית כנסת עם 150 מתפללים אם כבר זה נקרא האזור של פיטסבורג פלוס עוד הרבה ספרדים
בקרית בעלז עצמה המכירה היא רק לחסידי בעלזאם כן הכונה אכן לאזור בעלז
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //