- הוסף לסימניות
לא מסובך, אבל אין לי מושג אם אני אצליח (יש לנו קו של תלמידות שלה, אני יכוךלה לשאול שם אם יש מישהי מבית שמש)אשמח מאוד אם לא מסובך לך
תודה
לא מסובך, אבל אין לי מושג אם אני אצליח (יש לנו קו של תלמידות שלה, אני יכוךלה לשאול שם אם יש מישהי מבית שמש)אשמח מאוד אם לא מסובך לך
תודה
תודה לתגובהתגובת אחות טיפת חלב מנוסה:
את לא צריכה לדאוג, המון ילדים אוחזים בשלב הזה בגיל הזה, במיוחד אם התינוקת מפותחת בדיבור- לפעמים אחד בא על חשבון השני
בעז"ה היא תתחיל עוד מעט
כדאי לשחק איתה, אפשר פיזיותרפיה אבל ממש לא חייב
את נשמעת ממש אמא מסורה ודאגנית- הכל בסדר
יש ילדים מהירים יותר ויש פחות- וזה ממש לא נורא. את אמא מקסימה והתינוקת מאה אחוז בסדר![]()
תודה רבהצירי 0583226904
לא, הייתי בדרך לקבוע תור לפיזותרפיה...מרגיע קצת
אבל עדיין....
לא עשית כלום?
אין בעיה לנסות. אני רק אומרת שאין צורך להילחץ, היה נשמע שהיא כבר ככה משתדלת ועושה מה שיש ביכולתה.אבל למה לא לנסות לעזור , סוג של טיפול אחד
אני מאחלת לך הרבה הצלחה! אגב אם את לא משיגה תור לפיזיותרפיה- את יכולה להתייעץ גם עם בנות שעובדות עם ילדים מיוחדים בגילאי 2-3, יש להם תרגילים פנטסטיים לזחילה, מאוד ממליצה אם את מכירה מישהי כזואבל בכל אופן רוצה לראות אותה מתקדמת....
אני גם חושבת שזה גיל שצריך לעשות משהו יותר מסתם תרגיליםדווקא מעניין כל התגובות המרגיעות כאן.
לדעתי זה גיל ממש גדול בשביל לא להתקדם בו
הייתי קובעת מזמן תור להתפתחות הילד ולפיזוטרפיה
ובד בבד מנסה תרגילים בבית, ממש לשבת עם התינוקת כל יום לפחות חצי שעה
תרגילים אפשריים לחיזוק השרירים:
בשכיבה על הגב -אופניים ברגליים, ובידיים למעלה ולמטה לפתוח ולסגור
להפוך גב-בטן גב-בטן ע"י סיבוב הרגלים
להעמיד על 6 ולנדנד קדימה אחורה
אח"כ לתפוס את כל הגוף ולהעביר את המשקל רק על הידיים
ועוד...
אני גם חשבתי כך אצל הגדולה שלי,דווקא מעניין כל התגובות המרגיעות כאן.
לדעתי זה גיל ממש גדול בשביל לא להתקדם בו
הייתי קובעת מזמן תור להתפתחות הילד ולפיזוטרפיה
אם זה ידוע במשפחה יש בזה סוג של תורשהאני גם חשבתי כך אצל הגדולה שלי,
אבל אח"כ ראיתי שככה זה כל הנכדים של השוויגער שלי, (דומים לאבא)
חושבת שאין צורך לדאוג,ערנית פעילה
אומרת כבר כמה מילים
תינוקת שמחה ורגועה ב'ה
אבל....
עדיין לא זוחלת גם לא דוחפת את עצמה על הגחון
רק לאחור ומסתובבת 360 מעלות
שאני שמה לה משחק מעניין שמגרה אותה היא מותחת את עצמה בכל הכוח ודי מהר מתייאשת
הייתי אתה אצל פיזוטרפיסט ואני עדיין מחכה לתור הבא חודשיים!!!
אני עושה אתה כל הזמן תרגילים
אבל בינתיים אין התקדמות....
מה עוד אפשר לעשות?
אשמח לתגובות מועילות
?חושבת שאין צורך לדאוג,
כדאי לעזור לה
אני מבינה שאוסתאופת זה המילה האחרונה היום
מה השיטת טיפול?לקחת אותה לאוסטאופט, שיאבחן האם ומה אפשר לעזור לה
מה היא פיזוטרפיסטית?יש גם אחת באזור מאה שערים, שעושה תרגילים עם התינוק ומראה לאמא איזה עוד תרגילים לעשות בבית,
לי אישית עזר פלאים, שמעתי עוד הרבה שעזר להם מאוד, וממש מהר,
המספר שלה: 02-5829954
נראה לי שכן.מה היא פיזוטרפיסטית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים