- הוסף לסימניות
ואוו יוצא הרבה כסף אם צריך סידרהנראה לי שכן.
היא לוקחת 300 ש"ח כל פעם, ומלמדת תרגילים שעוזרים מאוד,
מכירה כמה שנעזרו בה המון,
בעצם יש לי גם פיזוטרפיה מהקופה
אבל פשוט התורים ארוכיםםםםם
ואוו יוצא הרבה כסף אם צריך סידרהנראה לי שכן.
היא לוקחת 300 ש"ח כל פעם, ומלמדת תרגילים שעוזרים מאוד,
מכירה כמה שנעזרו בה המון,
הי, לא הבנת אותי,ואוו יוצא הרבה כסף אם צריך סידרה
בעצם יש לי גם פיזוטרפיה מהקופה
אבל פשוט התורים ארוכיםםםםם
מה את אומרתהי, לא הבנת אותי,
הלכתי אליה פעם אחת וזהו,
היא הראתה לי איזה תרגילים לעשות,
גם אצל אחיין שלי - הוא היה בן 10 חודשים ורק שכב על הרצפה, אפילו לא הרים את הראש לגובה,
היא הראתה אילו תרגילים לעבוד איתו (במפגש אחד) ואחרי שבועיים של תרגול בבית (די מסיבי) הוא זחל במרץ, בסופו של דבר הוא הדביק את הקצב של הגיל שלו ובגיל שנה ורבע כבר הלך...
לדעתי ממש שווה לך לנסות.
יש צורת טיפול שנקראת אוסטאופטיה, תבררי אצל גוגלמה השיטת טיפול?
את יכולה לפרט לי
אני פתוחה לכל דבר שיעזור ויקדם...
בית שמשיש צורת טיפול שנקראת אוסטאופטיה, תבררי אצל גוגל
ואני חושבת שאוסאופט/ית יכול לקדם אותך, או לפחות להתיעץ איתו.
אני מכירה קצת אוסטאופטים, מאיזה איזור את בארץ?
תודה רבה!!!יש אוסטאופטית ממש טובה בבית שמש
שפירא
052-7117584
תספרי איך היהתודה רבה!!!
יש לי תור אצל אחת אייזנבאך בבית שמשתספרי איך היה
אוסטאופטית כמובן ....יש לי תור אצל אחת אייזנבאך בבית שמש
ביום חמישי
בעז'ה נחזור לעדכן בשורות טובות
שמעתי עליה המלצות חמותתתתאוסטאופטית כמובן ....
אפשר קישור לסרטונים?בלת"ק
אפשר לראות סרטונים או מאמרים של מרפאות בעיסוק על תרגילים לחיזוק חגורת הכתפיים אצל תינוקות. -אני התמדתי בתרגילים ותוך שבועיים הייתה לה קפיצה מדהימה.
כמובן ויטמין D וברזל ..
אני חסומה.. אם יהיה לי זמן אחפש בעבודה.אפשר קישור לסרטונים?
מתענינת בעיקר על תרגילים לתינוקות שזוחלת עם רגל אחת מקופלת
ויותר מקפצת מזןחלת
cuevasmedek.com
לא נראה לי הצילה מנכות כאלו שיש להם נכות..שהצילה מנכות המוני ילדים.
@חיים פרוג פנה אליי באישי,הבן שלי בן עשרה חודשים, מצב דומה...
כן מרים את עצמו לעמידת 6 לכמה שניות ומנסה מאוד לזחול על הגחון אבל משום מה לא מצליח...
כן יושב יציב ומנסה להעמד
לא מתיישב.
אולי יש לכן טיפים ורעיונות?
והמלצות על פיזיותרפסטית טובה באזור המרכז?
אני מניח שאת לא מתבססת על היכרות עם השיטה כשאת אומרת לא נראה לי,לא נראה לי הצילה מנכות כאלו שיש להם נכות..
אבל כן מאפשר לילדים כאלו עצמאות יותר ממה שיכלו קודם לכן.
@מצויןתגובת אחות טיפת חלב מנוסה:
את לא צריכה לדאוג, המון ילדים אוחזים בשלב הזה בגיל הזה, במיוחד אם התינוקת מפותחת בדיבור- לפעמים אחד בא על חשבון השני
בעז"ה היא תתחיל עוד מעט
כדאי לשחק איתה, אפשר פיזיותרפיה אבל ממש לא חייב
את נשמעת ממש אמא מסורה ודאגנית- הכל בסדר
יש ילדים מהירים יותר ויש פחות- וזה ממש לא נורא. את אמא מקסימה והתינוקת מאה אחוז בסדר![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים