נכתב ע"י אבוקדו;762119:זהו, שלא חתמתי על שום הסכם הרשמה!
הם רשמו אותי דרך הטלפון ולא ביקשו ממני לחתום על כלום!
בכניסה לאתר שלהם (לאחר שאני כבר רשומה) יש כזה מסמך שצריך לסמן V בסופו, אך שם כתוב כל מיני בלה בלה על אופן השימוש באתר, אפילו לא טרחתי לקרוא.
נראה לכם שבמסמך הזה מתחבא ההסכם הרשמה? לא נראה לי, כי ביקשתי מהם (לאחר שביטלתי והתחיל כל הסיפור) שישלחו לי במייל את הסכם ההרשמה המדובר, וראיתי שכזה מסמך הם לא שלחו לי! ולא חתמתי עליו! ואפילו לא הזכירו במילה אחת מה יקרה אם אני אבטל...
משהו כאן לא נראה לי...
עיזרו לי! מה אני יכולה לעשות בכזה מקרה?
התקשרתי לחברת האשראי והם אמרו לי שרק "הם" יכולים לבטל את התשלום!
נכתב ע"י מיכל123;762247:אם נבל תתנבל...
אם לא חתמת להם על שום מסמך, והם לא הקליטו את שיחות הטלפון שלך, אפשר בקלות להכחיש את העיסקה. פשוט להתקשר לחברת האשראי ולומר להם שאת בכלל לא מכירה את העסק הזה, הם יעלו נציג של העסק לשיחת ועידה איתך, תכחישי באופן גורף, ושלום על ישראל.
אחרי ההכחשה, מומלץ לשאול רב אם נהגת נכון, ובמידה ואת כן צריכה לשלם משהו, תשלמי, אבל תשלמי רק מה שהרב פסק לך ולא שקל יותר.
נכתב ע"י תור הזהב;762427:מציעה לך לעבור שוב על החוזה באתר שסימנת לו וי מלמעלה.
נכתב ע"י שלמה;762406:שווה להתייעץ עם עורך דין. או עם האגודה להגנת האזרח.
סעיף כזה חשוב ומהותי, חייב להיות ברור מאוד בחוזה.
נכתב ע"י אבוקדו;763023:זהו, שלא חתמתי איתם על חוזה.
הדבר היחיד שחתמתי עליו לאחר ההרשמה הוא תקנון האתר.
נכתב ע"י שלמה;763079:חתימה על תקנון האתר הוא חוזה לכל דבר (סוג של התקשרות).
יש לך עותק מהתקנון שעליו חתמת?
נכתב ע"י אבוקדו;763020:אני כבר כמה ימים מבקשת מהם שיראו לי על מה חתמתי, אך לשווא!
מתחמקים שוב ושוב ושולחים לי טפסים לא קשורים בכלל,
היום הם התקשרו שהם הורידו לי את המחיר ל:400
אבל אמרתי להם שעדיין לא יגבו לי את זה כל עוד הם לא מראים לי את המסמך.
כבר שלחו לי 4 פעמים, וכל פעם אני מסבירה להם שעדיין לא קיבלתי את מבוקשי. והם?:"אה, הבנתי מה את רוצה, אני שולחת תוך כמה דקות"...![]()
נכתב ע"י חברה;762008:זה כנראה טעות. מקובל לשלם מקסימום 5% אולי התכוונו ל-200 ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //