מה זה אומר באופן מידי? שירד בבום?האם מישהי יודעת להגיד מניסיונה האישי
איך ניתן להוריד רמות סוכר בדם לאחר הארוחה באופן מיידי - מקומי?
תודה רבה
סתם מעניין אותי- הורדה פתאומית בבום היא בסדר? כי כשיש לי ירידה מהירה אני מרגישה שאני עומדת להתעלף גם אם זה רחוק מאד מהיפומה זה אומר באופן מידי? שירד בבום?
כמו שאמרו פעילות גופנית כמו לרדת ולעלות מדרגות ושתיית מיים
לא.. תנודה חדה אף פעם לא מומלצת(לשתי הכיוונים...) וירידה חדה נותנת תחושה של היפו....סתם מעניין אותי- הורדה פתאומית בבום היא בסדר? כי כשיש לי ירידה מהירה אני מרגישה שאני עומדת להתעלף גם אם זה רחוק מאד מהיפו
לדוג' שעה אחרי האוכל אני עומדת על 130 ואז אחרי רבע שעה או עשרים דק' אני מרגישה חולשה, מודדת וזה עומד על 95...
כי הרופאה שלי אמרה לבדוק סוכר ושכל עוד זה מעל 70 זה לא נורא.לא.. תנודה חדה אף פעם לא מומלצת(לשתי הכיוונים...) וירידה חדה נותנת תחושה של היפו....
זה קצת כאילו "לעבוד על עצמך"אני פשוט לא מצליחה להוריד מספיק בעזרת תזונה נכונה, ואני מנסה להימנע מטיפול תרופתי.
לא רוצה לכתוב בדף מספרים גבוהים...
מה שעוזר מאוד שהסוכר מראש לא יעלה גבוהברור שאכתוב ערכים מדוייקים...
התכוונתי לומר שאני מנסה בעוד דרכים להוריד את הסוכר כדי שהערכים שלי יהיו תקינים.
ואם אצטרך - אקח תרופות כמו ילדה טובה!
אני מאד מבינה אותך.לא כ"כ נורא,
אך מעדיפה להימנע.
להתנצל על כך?
לעשות פעילות גופנית אחרי הארוחה, זו ההמלצה של רופאים ודיאטנים.לא כ"כ נורא,
אך מעדיפה להימנע.
להתנצל על כך?
או שהגוף לא רגיל למספרים הנמוכים האלה(70 זה לא נורא אבל לא מספר שאמור להיות סתם לבן אדם בלי כלום בדרך כלל יש אזור ה80 90...) לכן הוא נותן תחושה של היפו או שזה מירידה מאד חדה שגם נותנת את אותה תחושה אבל מתרגלים לזה בסוף... אבל שוב ירידה חדה לא מומלצת....כי הרופאה שלי אמרה לבדוק סוכר ושכל עוד זה מעל 70 זה לא נורא.
אבל אני מרגישה ממש על סף עילפון כשזה קורה..
אין לי 70. רק ירידה חדה מ-120/130 ל-85/95 תוך 20-30דק'.או שהגוף לא רגיל למספרים הנמוכים האלה(70 זה לא נורא אבל לא מספר שאמור להיות סתם לבן אדם בלי כלום בדרך כלל יש אזור ה80 90...) לכן הוא נותן תחושה של היפו או שזה מירידה מאד חדה שגם נותנת את אותה תחושה אבל מתרגלים לזה בסוף... אבל שוב ירידה חדה לא מומלצת....
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים