דרוש מידע הילד שלי אוכל קיר

• פותח הנושא 5151
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כולם כתבו מחסור בסידן אולי מישהו יוכיח "מדעי"... הכונה שהיה בעיה. עשו בדיקות דם וזה הוכח. (יעזור לכולם לפצח את המיתוס הזה לכאן או לכאן) פעם אמרו שלמי שיש לבן בציפורניים חסר לו תשומת לב...... אני גם שמעתי מחסור בסידן... ואולי הילד אוהב צבע משי משי?! ילד שאוכל צבע אדום חסר לו דם?! או ילד שאוהב ממתקים חסר לו סוכר?! אולי... לא יודע!
גם הבת שלי אוכלת קירות ובעיקר אדמה! בכל רגע שאף אחד לא רואה היא רצה למצוץ רגבי אדמה וגם... פיח של אוטובוסים. מצאנו מחסור בברזל ולא בסידן.

• הוסף לסימניות
מהידוע לי, זה לא אפשרי לבדוק סידן.
פשוט צריך לוודא שהוא צורך את כמות הסידן המומלצת ביום,
וכן את הויטמינים והמינרלים שמסיעים לספיגה
ויטמין די ומגנזיום

אפשר לבדוק סידן בדם, ועושים את זה. הבעיה שזה לא אמין כי כמות הסידן בדם לא נותנת תמונה אמיתית. ייתכן שהסידן בדם מאוזן, ואלו בתאים ובעצמות הוא חסר! כך זה גם בחומרים נוספים.
לכן העצה כמו שנכתב: לוודא שאוכלים מספיק סידן ושאר ויטמינים ומינרלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה