אמא של תולוש
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני מחר בעזרת ה' עוברת ניתוח להסרת כיס מרה. אני מאד לחוצה ומפוחדת..
יש כאן משהי שעברה את זה? איך ההחלמה? החיים שאחרי?
השוויגער שלי עברה את זה לפני 26 שנההחיים שאחרי?
מזכיר את מתנגדי החיסונים........השוויגער שלי עברה את זה לפני 26 שנה
והזהירו אותה קודם שהחיים משתנים וכו'
ו-שום דבר! הכל כרגיל!!
(פעם היא הייתה בהרצאה שהמרצה דיברה נגד הניתוח ושאסור לעשות את זה ועדיף לסבול, ובסוף ההרצאה היא בקשה לשאול משהו והציגה את עצמה בתור אחת שעברה ניתוח והכל בסדר, ומרוב הלם המרצה פשוט תפסה את הרגליים וברחה...)
באמת שוויגער שוויגער!השוויגער שלי עברה את זה לפני 26 שנה
והזהירו אותה קודם שהחיים משתנים וכו'
ו-שום דבר! הכל כרגיל!!
(פעם היא הייתה בהרצאה שהמרצה דיברה נגד הניתוח ושאסור לעשות את זה ועדיף לסבול, ובסוף ההרצאה היא בקשה לשאול משהו והציגה את עצמה בתור אחת שעברה ניתוח והכל בסדר, ומרוב הלם המרצה פשוט תפסה את הרגליים וברחה...)
ואני עברתי את הניתוח לפני 5 שנים ודי השתנו לי החייםוהזהירו אותה קודם שהחיים משתנים וכו'
ו-שום דבר! הכל כרגיל!!
ואני עברתי את הניתוח לפני 5 שנים ודי השתנו לי החיים
וממש לא הכל כרגיל!! אבל את הניתוח צריל לעבור ובמקרה שיש אבנים אין מנוס לצערי.
ולפותחת האשכול אם בא לך את יכולה לפנות בפרטי
את יכולה לפנות למייל elky5050 בגימיילאפשר אותך באישי, לי אין-
יש דרך לתקשר איתך?
אישית עברתי ב"ה לפני הרבה שנים, ההתאוששות באמת לא כמו גזירת ציפורניים (כמו שהם מגדירים את הניתוח)
אבל ב"ה אחרי כשבועיים כבר מרגישים מצוין, שוב, תלוי איך מגיעים לניתוח- אני עברתי אותו חודש אחרי לידה, לכן לדעתי לקח לי זמן להתאושש...
הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא, רק ברוגע, בשורות טובות ורפואה שלימה
כנ"לעברתי לפני כ-15 שנים.
התאוששות די בקלות אחרי שבועים כבר הרגשתי מצוין.
ומאז שכחתי את זה ורק צריכה בכל פעם ששואלים על ניתוחים בעבר לזכור גם את הניתוח הזה.
כמו שכולם פה אמרו החיים ששאחרי הם רגילים לחלוטים ללא זכר למה שהיה ולמה שחסר (אם בכלל)אני מחר בעזרת ה' עוברת ניתוח להסרת כיס מרה. אני מאד לחוצה ומפוחדת..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים