- הוסף לסימניות
איך אני מעביר את כל תוכן דיסק D ו- C כולל משתמשים כולל תוכנות כולל שולחן העבודה
בצורה הפשוטה והברורה ביותר
כדאי שתפרט יותר את הסיטואציה. כדי שנוכל לעזור יותר. (לדוג': אפשר גם להעביר פיזית אם זה רלוונטי)איך אני מעביר את כל תוכן דיסק D ו- C כולל משתמשים כולל תוכנות כולל שולחן העבודה
אני רוצה להעביר את כל החומר שיש במחשב הישן שלי, למחשב חדש, שיהיה באותו סדר שהשולחן העבודה והתוכנות יהיו על שולחן העבודה כמו במחשב הישן, להעביר את הנתנונים הסיסמאות הסימניות וכו'.כדאי שתפרט יותר את הסיטואציה. כדי שנוכל לעזור יותר. (לדוג': אפשר גם להעביר פיזית אם זה רלוונטי)
מה זה תמונת מערכתהייתי ממליץ לעשות תמונת מערכת
מחשב נייד וכנראה מפסיק להשתמש במחשב הישןנייח ? נייד ? סוגי כוננים ? מפסיק להשתמש במחשב הישן
מסתבר שהדיסק קשיח הישן הוא SATAIII ולא הכרטיסים הקטנים והדקים. אם אכן, צריך לקנות מארז של דיסק פנימי, עם חיבור USB ולהכניס לתוכו את הדיסק של הישן, לחבר לחדש ולהעביר.שלום,
יש לי תקלה, המחשב הנייד הישן שלי לא מזהה חיבורי USB מכל סוג. (כנראה תוצאה של קורוזיה)
קניתי מחשב נייד חדש, ועכשיו רוצה להעביר את החומר, אבל לא יכולה להכניס הארד דיסק כי אין חיבורי USB.
מה אתם מציעים לעשות?
לא קיבלתם קוד הפעלה, או משהו כזה בקנייה?איך מעבירים תוכנת גרפיקה יקרה מהמחשב הישן לחדש?
אין דבר כזה להעביר תוכנות (למעט תוכנות בהתקנ ניידת)איך מעבירים תוכנת גרפיקה יקרה מהמחשב הישן לחדש?
איך מוודאים?רק לוודאות שהאתחול של המחשב תומך באתחול של המחשב הקודם (UEFI)
כל מחשב לגופואיך מוודאים?
לא מומלץ בכלל אלא במקרה ששני המחשבים אותו דבר ובדוחק מאותו הדגם ובדוחק גדול מאותו הסדרהסיפור פשוט ביותר
להוריד את התוכנה הזו![]()
להורדה | MiniTool Partition Wizard v12.8 All Editions - ניהול מחיצות
MiniTool Partition Wizard תוכנה מעולה לניהול מחיצות ב 6 גרסאות. ניהול מחיצות איננו משימה שרק מומחי מחשבים נדרשים לה, למעשה כל מי שבטעות הוגדרה לו מחיצה אחת ...mitmachim.top
לחבר את 2 הדיסקים (הישן והחדש)
לעשות COPI DISK לפי ההוראות
והנה יש לך את אותו דיסק בכפול!
רק לוודאות שהאתחול של המחשב תומך באתחול של המחשב הקודם (UEFI)
וגם את זה אפשר לסדר אבל זה ענין ליותר מקצוענים\
באם התוכנה הועתקה היא גם תעבוד בעזרת ה'
נשאר רק לחבר למרשתת ולהוריד דרייברים חדשים למחשב החדש
בהצלחה
מניסיון שלי, לא כךלא מומלץ בכלל אלא במקרה ששני המחשבים אותו דבר ובדוחק מאותו הדגם ובדוחק גדול מאותו הסדרה
מתכון בדוק לבאגים
לנסות תמיד אפשר רק צריך לדעת מספר דברים כדי לעשות את זה נכוןמניסיון שלי, לא כך
ועכ''פ מה הבעיה לנסות?
4. שתי הכוננים צריכים להיות זהים מבחינת הגודל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים