נכתב ע"י trew;1016607:טווווווב
מודלים שלך?
נכתב ע"י התלתיסט;1016631:אז אתה מזמין אותנו ל'מפגש' אצלך - אני מבין , כי עם כזאת כוס קפה מהבילה , אנחנו באים ולא מהר זזים ...
עשית לי חשק לעשות לי עוד קפה חוץ משל הבוקר ...
נ.ב.
משהו שם ברנדר של האדים לא סגור לי ...
נכתב ע"י GolanArt;1016637:צודק זה שידורי ניסיון, אני יודע איך לשפר אבל ברינדור הניסיוני הזה אין טעם.
נכתב ע"י GolanArt;1016636:לא ממש לא, אני ממדל מבנים פנימיים ובעיקר גבס.
אין לי זמן לבזבז על משקפיים בשביל זה יש יפנים סינים רוסים סעודים.....
נכתב ע"י התלתיסט;1016645:צודק כיום אין צורך למדל דבר הרשת מלאה במודלים מוכנים להורדה , משפיץ של עפרון (סיני) ועד חדק של פיל ...סעודי (רק זהירות מהורדה , זה תופס המון מקום...)
סעודים ??? איך הגעת אליהם ?![]()
נכתב ע"י bithagit;1016706:איזה תאורה טבעית. עבודה יפה!
נכתב ע"י GolanArt;1016908:טוב מה לעשות אני מהקשישים פה...
נכתב ע"י גיל קוליוק;1017118:יפה מאוד,
הערה קטנה - אולי כדאי להוסיף coating לרצפה.
נכתב ע"י גיל קוליוק;1017139:הצעה -
תשנה את האטנואסין (מעל ה-ND) ל - 100 ותשנה ל -CM (שכחתי -האטנואסין קובע את המרחק שקרני האור יעברו בתוכו, לכן לאותה שכבה אתה צריך שיעברו לגמרי ולא יעצרו בתוך 1 NM)
תפעיל את הפרסנל, כדי שיהיה יחס נכון בין הרפרקסן לרפלקסן ובכך אמור להיות החזר אור מהשמש למצלמה.
ה- ND, תשנה ל - 1.51, ה - ND, כידוע לך, הינו ה - IOR לכן ככל שהמספר יותר גבוה כיפוף קרני האור גדול יותר, לכן יתכן שהוא עושה לך בעיות.
תשנה ממצב של N ל - A בשכבה.
נ.ב.
סליחה שאני כותב ככה, אני צריך לעזוב את המשרד ולחזור הביתה.
נכתב ע"י GolanArt;1017110:עם האורך של ההודעות כבר השתפרת!![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים