כנ"ל.נכתב ע"י מנחם צילום;1340812:איתך באבלך, אפשר לשחזר במעבדה אבל זה סיפור יקר מאוד. (מנסיון מר)
נכתב ע"י 0405 - שירה;1340673:הכונן שלי - הגיבוי -
נכתב ע"י moti!a;1340894:התכוונת שהמקור שלך הלך פייפן ולא הגיבוי
גיבוי זה שיש לך מקור ובנוסף יש לך בכונן/סידים אחר גיבוי של כל החומר
ואז אין בעיה , מגבים שוב את כל החומר מהמקור
המעבדות שמחלצות מידע מדיסקים שנדפקו קורעות במחיר
מדובר בהרבה כסף במיוחד אם הדיסק עצמו נדפק ולא חלק כזה או אחר שאפשר להחליף
בד''כ המעבדות מציעות לפתוח ולבדוק מה ניזוק ואז לפי מה שאובחן מתמחרים לך
את חילוץ המידע , כשמדובר בנפילה לפעמים מה שנדפק זה משהו שאפשר להחליף או להחזיר
למקום ולא הדיסק עצמו ואז המחיר משמעותית יותר זול ומחזירים את הדיסק לתיפקוד
תמצאי מעבדה אמינה ותחליטי מה לעשות
בהצלחה
מוטי![]()
לא לא ב"ה זה הגיבוי שהתאבד ( וחמרים ממש חשובים מגובים לי בעוד מקום) אבל הבעיה שלי זה לחפש עכשיו בכל הכרטיסים ובמחשב מה שייך למה - קיצר עבודה של כמה שעות בגיבוי הכל היה מסודר ומתויק וכמה שעות של חיפושים זה לא מה שחסר לי עכשיונכתב ע"י moti!a;1340894:התכוונת שהמקור שלך הלך פייפן ולא הגיבוי
גיבוי זה שיש לך מקור ובנוסף יש לך בכונן/סידים אחר גיבוי של כל החומר
ואז אין בעיה , מגבים שוב את כל החומר מהמקור
המעבדות שמחלצות מידע מדיסקים שנדפקו קורעות במחיר
מדובר בהרבה כסף במיוחד אם הדיסק עצמו נדפק ולא חלק כזה או אחר שאפשר להחליף
בד''כ המעבדות מציעות לפתוח ולבדוק מה ניזוק ואז לפי מה שאובחן מתמחרים לך
את חילוץ המידע , כשמדובר בנפילה לפעמים מה שנדפק זה משהו שאפשר להחליף או להחזיר
למקום ולא הדיסק עצמו ואז המחיר משמעותית יותר זול ומחזירים את הדיסק לתיפקוד
תמצאי מעבדה אמינה ותחליטי מה לעשות
בהצלחה
מוטי![]()
נכתב ע"י 0405 - שירה;1340673:הכונן שלי - הגיבוי - 500 גיגה בחר לעוף מהכתביה ולצנוח לרצפה מליון חומר חשוב שם והבחור מסרב אפילו לעלות למחשב - יש פתרון ?? - אני בבעיה קשה!!! מי יכול לעזור לי
נכתב ע"י רמה פלוס;1340886:אם אתם במצב רוח של עצות, אז אתן את העצה שלי...
הארד דיסק של Transcend, יש לחברה זו מכשירים עם כיסוי סיליקון חזק ועמיד לנפילות.
המכשיר הכי טוב בשוק כרגע!
ובמחיר השווה לכל נפש - 320 שקלים בלבד ל1TB.
קיים בKSP ובעוד חנויות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים