- הוסף לסימניות
יש לי 100 מספרים בחסימה,רשימה שחורה + מקש 9
+ סינון שיחות חשודות
וכמובן אי האזנה וחזרה לקוים
= כמעט שקט
וזה לא מספיק!
פשוט מיטרד
יש לי 100 מספרים בחסימה,רשימה שחורה + מקש 9
+ סינון שיחות חשודות
וכמובן אי האזנה וחזרה לקוים
= כמעט שקט
מה זה נקרא 'לאמלל'?אני בדרך כלל מבקש ועבור לנציג
מאמלל אותו קצת עד שהוא מבטיח לי שזה הפעם האחרונה וזהו לא מקבל יותר
וגם אני מרגיש לא שלם עם עצמי כי זה לא בדיוק קשור לנציג/ה. אחרי הכל הוא/יא רק עובד/ת ומקבל/ת כסף.
יתכן שמבחינה הלכתית יועיל פתרון כדלהלן:לא רק מייל, גם מערכת חיוג אוטומטי
לא אוכפים - כי זה דורש תלונה של הנפגע, וזה כנראה בעיה של ערכאות. אדרבה מי שימצא דרך להתיר את זה יוכל לתקן את העוול הציבורי וגם לזכות בשכר טרחה נאה (עד אלף ש"ח לכל צינתוק)
זה מתאים להליך של תביעה קטנה שהוא די קל
למה קשה להוכיח?יש כנראה גם קושי להוכיח.
איך אתה חושב להוכיח? שרואים ביומן שיחות שיחה שנכנסה?למה קשה להוכיח?
בטוח שיש דרך לחקור האם זו באמת שיחה או שזה 'שיחה מזויפת'...איך אתה חושב להוכיח? שרואים ביומן שיחות שיחה שנכנסה?
ומי אמר שאני הוא זה ששלחת את הצינטוק? אולי מישהו משתמשמ עם המספר הזה בלי רשותי?
(כן יש כזאת אפשרות - לא חוקית - ולא כל אחד יכול, אבל אפשר להתקשר למישהו עם מספר שאתה מכיר, וזה לא הוא, אלא תוכנה! ולכן כל החברות כהיום דורשות קוד אימות . כי גם אם הצלחת לזייף ולהתקשר כאילו ממספר מסויים, אבל לקבל שיחה לא תוכל לקבל חזרה - רק אם אתה המספר האמיתי. (או שגנבו את הקו טלפון)
בקיצור לך תוכיח שאני הוא זה ששלח את הצינטוק ? זה לא היה אני אלא מישהו שזייף את המספר ולקח את שלי
מה עם נטו פון, סים לחומרא, סים קהילות?מעולם לא נרשמתי לשום קו טלפון, לא נייעס ולא התרמה ולא משפחתי ולא כלום. כל צינתוק נכנס אחר כבוד לרשימה השחורה. ולמרות כל זאת, כלום לא עוזר. הם ממשיכים כרגיל, כל פעם ממספר אחר.
שנייה לפני שאני מנפץ את הפלאפון מרוב תסכול, יש מה לעשות???
כותבים צינתוק מלשון צילצל וניתקאיך אתה חושב להוכיח? שרואים ביומן שיחות שיחה שנכנסה?
ומי אמר שאני הוא זה ששלחת את הצינטוק? אולי מישהו משתמשמ עם המספר הזה בלי רשותי?
(כן יש כזאת אפשרות - לא חוקית - ולא כל אחד יכול, אבל אפשר להתקשר למישהו עם מספר שאתה מכיר, וזה לא הוא, אלא תוכנה! ולכן כל החברות כהיום דורשות קוד אימות . כי גם אם הצלחת לזייף ולהתקשר כאילו ממספר מסויים, אבל לקבל שיחה לא תוכל לקבל חזרה - רק אם אתה המספר האמיתי. (או שגנבו את הקו טלפון)
בקיצור לך תוכיח שאני הוא זה ששלח את הצינטוק ? זה לא היה אני אלא מישהו שזייף את המספר ולקח את שלי
כותבים צינטוק מלשון צלצל וניטקכותבים צינתוק מלשון צילצל וניתק
מי אני שיתווכחכותבים צינתוק מלשון צילצל וניתק
כמדומה שר' מנדל שפרן מתיר.לא אוכפים - כי זה דורש תלונה של הנפגע, וזה כנראה בעיה של ערכאות. אדרבה מי שימצא דרך להתיר את זה יוכל לתקן את העוול הציבורי וגם לזכות בשכר טרחה נאה (עד אלף ש"ח לכל צינתוק)
לא מבין.מסכים עם "ישראל 44444444444444444"
לגמרי!!!
עם כל התסכול והצער העמוק שחווים
שונאי הצינתוקים,
זה לא קשור כלל לפקיד האומלל
שסך הכל מנסה להרוויח את מטה לחמו הדל
ומנסה קצת להתפרנס בכבוד ככל הניתן
לפרנס את משפחתו וילדיו
שלא רוצים לקבל הורה עצוב ופגוע
מאנשים ש שיחררו עליו את תסכוליהם
שלא קשורים עליו בשום צורה.
זה לא גזל?לא מבין.
אם מעבירים לנציג, זה מגיע לחברה ששלחה את הצינתוק.
לדוגמא אם חב' דרייברים שולחת צינתוק,
ואתה מבקש לעבור לנציג ומזמין נסיעה מבית שאן לחדרה.
וכשהוא מברר פרטים היכן בדיוק בבית שאן,
אז הוא מגלה שאינך צריך נסיעה.
וזה רק תגובה לטרטור שלו.
מה הבעיה בזה ?
אשמח אם תבהיר - גזל של מה ?זה לא גזל?
למרות שהם מטרידים....
אדם פרץ אליך הביתה ללא רשות. לא דפק, לא שאל אם אפשר להיכנס. נכנס. זהו. הוא בפנים.זה גניבת דעת לכל דבר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים