עזרה הצינתוקים - האשכול המיליון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני בדרך כלל מבקש ועבור לנציג
מאמלל אותו קצת עד שהוא מבטיח לי שזה הפעם האחרונה וזהו לא מקבל יותר

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל מבקש ועבור לנציג
מאמלל אותו קצת עד שהוא מבטיח לי שזה הפעם האחרונה וזהו לא מקבל יותר
מה זה נקרא 'לאמלל'?
גם אני מבקש נציג וצועק 'מה זה ההטרדות האלו' וכו' והם תמיד מנתקים עלי בפרצוף ואחרי טרטורים רבים מצידי הם אומרים לי שאין מה לעשות וזה לא קשור אליהם, ואני מבקש את המנהל והם אומרים אין מנהל, אז אני אומר אז מי בדיוק מעסיק אתכם? ואז יש שתיקה.
וגם אני מרגיש לא שלם עם עצמי כי זה לא בדיוק קשור לנציג/ה. אחרי הכל הוא/יא רק עובד/ת ומקבל/ת כסף.

• הוסף לסימניות
מסכים עם "ישראל 44444444444444444"
וגם אני מרגיש לא שלם עם עצמי כי זה לא בדיוק קשור לנציג/ה. אחרי הכל הוא/יא רק עובד/ת ומקבל/ת כסף.

לגמרי!!!

עם כל התסכול והצער העמוק שחווים
שונאי הצינתוקים,
זה לא קשור כלל לפקיד האומלל
שסך הכל מנסה להרוויח את מטה לחמו הדל
ומנסה קצת להתפרנס בכבוד ככל הניתן
לפרנס את משפחתו וילדיו
שלא רוצים לקבל הורה עצוב ופגוע
מאנשים ש שיחררו עליו את תסכוליהם
שלא קשורים עליו בשום צורה.

• הוסף לסימניות
לא רק מייל, גם מערכת חיוג אוטומטי
לא אוכפים - כי זה דורש תלונה של הנפגע, וזה כנראה בעיה של ערכאות. אדרבה מי שימצא דרך להתיר את זה יוכל לתקן את העוול הציבורי וגם לזכות בשכר טרחה נאה (עד אלף ש"ח לכל צינתוק)
זה מתאים להליך של תביעה קטנה שהוא די קל
יתכן שמבחינה הלכתית יועיל פתרון כדלהלן:
יהיה אתר כמו מאגר אל תתקשר אלי, שם ירשם כל מי שמצהיר שהוא משכיר את הפלאפון שלו להשתמשות לצנתק לו ב 1000 ש"ח לכל פעם. (-הרי זה ברור שהפלאפון של האדם הוא רכושו הפרטי ואם מגלה דעתו שלא מסכים שהתקשרו אליו זה גזל ושימוש שלא כדין בחפץ של השני). ואז בעצם יש לו דמי שימוש ושכירות על כל שימוש.
ויוכל לתבוע בערכאות את הקנס שבעצם מגיע לו כדמי השתמשות לאחר שפרסם באתר ולא יוכל לומר המתקשר לא ידעתי אחרי שזה יקבל חשיפה.
למעשה זה יוכל ללכת יותר טוב כתובענה יצוגית.
אשמח אם משהו יוכל להביא חוות דעת הלכתית מוסמכת בענין זה.

• הוסף לסימניות
למה קשה להוכיח?
איך אתה חושב להוכיח? שרואים ביומן שיחות שיחה שנכנסה?
ומי אמר שאני הוא זה ששלחת את הצינטוק? אולי מישהו משתמשמ עם המספר הזה בלי רשותי?
(כן יש כזאת אפשרות - לא חוקית - ולא כל אחד יכול, אבל אפשר להתקשר למישהו עם מספר שאתה מכיר, וזה לא הוא, אלא תוכנה! ולכן כל החברות כהיום דורשות קוד אימות . כי גם אם הצלחת לזייף ולהתקשר כאילו ממספר מסויים, אבל לקבל שיחה לא תוכל לקבל חזרה - רק אם אתה המספר האמיתי. (או שגנבו את הקו טלפון)

בקיצור לך תוכיח שאני הוא זה ששלח את הצינטוק ? זה לא היה אני אלא מישהו שזייף את המספר ולקח את שלי

• הוסף לסימניות
(כן יש כזאת אפשרות - לא חוקית - ולא כל אחד יכול, אבל אפשר להתקשר למישהו עם מספר שאתה מכיר, וזה לא הוא, אלא תוכנה! ולכן כל החברות כהיום דורשות קוד אימות . כי גם אם הצלחת לזייף ולהתקשר כאילו ממספר מסויים, אבל לקבל שיחה לא תוכל לקבל חזרה - רק אם אתה המספר האמיתי. (או שגנבו את הקו טלפון)

בקיצור לך תוכיח שאני הוא זה ששלח את הצינטוק ? זה לא היה אני אלא מישהו שזייף את המספר ולקח את שלי
בטוח שיש דרך לחקור האם זו באמת שיחה או שזה 'שיחה מזויפת'...
לא מסכים?

נ.ב. פעם הופיע לי שיחה על הצג '5' בלבד, זה גם אפשרי?

• הוסף לסימניות
מעולם לא נרשמתי לשום קו טלפון, לא נייעס ולא התרמה ולא משפחתי ולא כלום. כל צינתוק נכנס אחר כבוד לרשימה השחורה. ולמרות כל זאת, כלום לא עוזר. הם ממשיכים כרגיל, כל פעם ממספר אחר.
שנייה לפני שאני מנפץ את הפלאפון מרוב תסכול, יש מה לעשות???
מה עם נטו פון, סים לחומרא, סים קהילות?

• הוסף לסימניות

כותבים צינתוק מלשון צילצל וניתק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא אוכפים - כי זה דורש תלונה של הנפגע, וזה כנראה בעיה של ערכאות. אדרבה מי שימצא דרך להתיר את זה יוכל לתקן את העוול הציבורי וגם לזכות בשכר טרחה נאה (עד אלף ש"ח לכל צינתוק)
כמדומה שר' מנדל שפרן מתיר.

• הוסף לסימניות
יש גם את רוני שפירא/קול הגאולה שמקשקש על החיסונים וכו שם ההסרה מרשימ"ת מתחבאת ב* >9 אבל..... (מתועד בהסרטות) גם אחרי ההסרה שם ממשיכים הצינתוקים קיבלתי צינתוק כשעתיים אחרי ההסרה
אני כרגע מקבל לפחות צינתוק 1 ביום מישהו הציע לברר איתו מה הסיפור (0527110202/054888718) אבל מאז שהוא ענה לי פעם 1 הוא כבר לא עונה לי יותר
וכשהחלטתי בכל צינתוק להתקשר אליו הוא חסם לי את שלוחה 1 וממשיך לצנתק ק היום תוך כדי שאני מתקשר אליו על צינתוק 1 הגיע השני בין נסיון אחד לשני

עקרונית מה שצריך זה להסריט את השיחה שלא נענתה ושמחייגים ורואים מה זה ולהגיש תביעה קטנה/גדולה לפי העניין או לחילופין תלונה במשטרה על הטרדה
כמובן לאחר יעוץ עם רב

• הוסף לסימניות
מסכים עם "ישראל 44444444444444444"

לגמרי!!!

עם כל התסכול והצער העמוק שחווים
שונאי הצינתוקים,
זה לא קשור כלל לפקיד האומלל
שסך הכל מנסה להרוויח את מטה לחמו הדל
ומנסה קצת להתפרנס בכבוד ככל הניתן
לפרנס את משפחתו וילדיו
שלא רוצים לקבל הורה עצוב ופגוע
מאנשים ש שיחררו עליו את תסכוליהם
שלא קשורים עליו בשום צורה.
לא מבין.

אם מעבירים לנציג, זה מגיע לחברה ששלחה את הצינתוק.

לדוגמא אם חב' דרייברים שולחת צינתוק,
ואתה מבקש לעבור לנציג ומזמין נסיעה מבית שאן לחדרה.
וכשהוא מברר פרטים היכן בדיוק בבית שאן,
אז הוא מגלה שאינך צריך נסיעה.

וזה רק תגובה לטרטור שלו.

מה הבעיה בזה ?

• הוסף לסימניות
לא מבין.

אם מעבירים לנציג, זה מגיע לחברה ששלחה את הצינתוק.

לדוגמא אם חב' דרייברים שולחת צינתוק,
ואתה מבקש לעבור לנציג ומזמין נסיעה מבית שאן לחדרה.
וכשהוא מברר פרטים היכן בדיוק בבית שאן,
אז הוא מגלה שאינך צריך נסיעה.

וזה רק תגובה לטרטור שלו.

מה הבעיה בזה ?
זה לא גזל?
למרות שהם מטרידים....

• הוסף לסימניות
זה לא גזל?
למרות שהם מטרידים....
אשמח אם תבהיר - גזל של מה ?
גזל שנוסע, הרי הוא לא יוצא לנסיעה, כי מיד מגלה שאין כאן נסיעה.
גזל זמן ?!
האם לא הוא גזל את הזמן שלי ?

• הוסף לסימניות
זה גניבת דעת לכל דבר

• הוסף לסימניות
זה גניבת דעת לכל דבר
אדם פרץ אליך הביתה ללא רשות. לא דפק, לא שאל אם אפשר להיכנס. נכנס. זהו. הוא בפנים.
במקום לריב איתו ולגרש אותו בכעס, אמרת לו - בשוק מחלקים תאנים. כדאי לך לצאת.
זה גניבת דעת לכל דבר וענין ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה